Зрелищна катастрофа в Русе. Шофьор помете четири автомобила през изминалата

...
Зрелищна катастрофа в Русе. Шофьор помете четири автомобила през изминалата
Коментари Харесай

Пиян и дрогиран без книжка блъсна четири автомобила в Русе ВИДЕО

Зрелищна злополука в Русе. Шофьор опустоши четири автомобила през миналата нощ.

Те били паркирани в централната част на града, наоколо до едни от най-посещаваните нощни заведения в града. За благополучие, случаят се разминал без потърпевши, само че материалните вреди по колите са обилни.

На място дошъл екип на полицията. По непотвърдена информация лидерът се оказал без брошура, а автомобилът - непозната благосъстоятелност. Свалени са му регистрационните табели.

" Колата се движеше в противоположна посока на придвижването. И в един избран миг я изгубих, тъй като тя с много мощен форсаж отпътува нагоре. Там се спря и по-късно със същия форсаж потегли надолу, обаче на заден ход. Чуваха се удари, изначало не можах да схвана в какво се удря, а се оказа, че се удря в четири автомобила. Не знам какво щеше да стане в случай че беше нацелил някой от пешеходците, които бяха тук. От полицията относително бързо пристигнаха. Шофьорът беше младо момче, оказа се малко несъответстващ, използвал е алкохол и опиати. Направиха му проби. Нямаше документи за правоуправление, а автомобилът се оказа, че не е негов. На негов другар ", споделя Руслан Лозанов, очевидец, предава Българска национална телевизия.

По-късно през днешния ден от регионалната дирекция на Министерство на вътрешните работи се чака публична информация по случая.

Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР