Зрелищна каскада! Кола се обърна по таван край Панаира ВИДЕО

...
Зрелищна каскада! Кола се обърна по таван край Панаира ВИДЕО
Коментари Харесай

Мелето край Панаира - заради отнето предимство

Зрелищна каскада! Кола се обърна по таван край Панаира ВИДЕО

55-годишен таксиметров водач от компания „ Елма такси “ и 44-годишна служителка на пловдивската пожарна са участниците в пътното меле, което блокира бул. „ България “ в региона преди колелото на панира.

Припомняме, че сигналът за произшествието е получен към 13 ч. Ударили са се два леки автомобила - таксито „ Хюндай “ и колата на служителката – „ Тойота “. В разследване на удара, тойотата се обръща по похлупак на пътното платно. На място е пристигнала кола за спешна помощ, която е установила единствено леки пострадвания на униформената жена.

Когато екип на „ Марица “ дойде на мястото на случая, се извършваше оглед от чиновници на полицията. Районът на злополуката беше посипан с пластмаси и ламарини. Задното стъкло на тойотата беше счупено, а таксито към този момент беше преместено, с цел да не затруднява трафика. Движението беше леко затруднено.

Причините за злополуката занапред ще се обясняват, само че се спряга тезата за „ отнето преимущество “. По данни на таксиметровия водач, той се е движил в междинната лента, а дамата – в дясната. Според него, униформената е карала с доста висока скорост. Той понечил да се престрои вдясно, само че последвал удар, а втората кола изхвърчала и се обърнала по похлупак.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР