Зрелищен екшън заради изневяра и поругана семейна чест спретнаха група

...
Зрелищен екшън заради изневяра и поругана семейна чест спретнаха група
Коментари Харесай

Засукана ромка предизвика зрелищен екшън на пъпа на Търново

Зрелищен екшън поради невярност и поругана фамилна чест спретнаха група роми в центъра на Велико Търново измежду бял ден. Виновница за мелето беше млада засукана ромка, която напуснала мъжа, на който родата я дала, и заживяла с различен от същия етнос, като дори му родила и бебе, написа "Монитор ".
Днес към 14 часа отхвърленият рогоносец и неколцина от околните му, засякоха неверницата с новия й мъж в центъра на остарялата столица, единствено на метри от постройката на общината и се нахвърлиха с юмруци и ритници и върху двамата.
Новият фаворит на циганката съумя да се измъкне, зарязвайки половинката си, ядяща поради него пердаха и извика полиция. Пред униформените нападателите обясниха, че са натупали двамата поради изневярата, която в техните среди била едно от най-страшните закононарушения.
Въпреки опитите на служителите на реда да помирят страните, биячите отхвърлиха да свидлив ръцете на жертвите си, а отхвърленият брачен партньор даде обещание, че още довечера ще откри жена си и новия и другар и ще им се случи нещо доста неприятно.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР