Зоуи Кравиц и Чанинг Тейтъм са новата светска двойка? Вероятно

...
Зоуи Кравиц и Чанинг Тейтъм са новата светска двойка? Вероятно
Коментари Харесай

Новата холивудска двойка? Папараци уловиха Зоуи Кравиц и Чанинг Тейтъм да се закачат

Зоуи Кравиц и Чанинг Тейтъм са новата световна двойка? Вероятно да, а доказателствата в тази посока идват от папарашки фотоси, на които виждаме двамата да наподобяват много близки и се забавляват.

Слухове, че вежду тях има освен това потеглиха по-рано тази година, само че на новите фотоси двамата се разхождат с колело из улиците на Ню Йорк. На фотосите, оповестени от Page Six, 41-годишният Тейтъм кара колелото, а 32-годишната Кравиц го е прегърнала през раменете, стоешком права в задната част на велосипеда, а на други двамата се смеят и пият кафе.

Виж още: Мексиканското лято на Адриан Зурков или за какво животът е прелестен

" Те прекарват много време дружно и се забавляват. Не са единствено другари или сътрудници. Отношенията им прерастнаха в освен това ", споделят близки до актьорите, които си партнират във кино лентата Pussy Island, който ще се трансформира в режисьорския дебют на Зоуи. Не е публично доказано, че двамата са сантиментална двойка, само че не е изключено даса единствено близки другари.

Виж още: Секси прелъщение! Горещата Никол Шерцингер сподели по какъв начин тренира в нищожно облекло

Припомняме, че неотдавна Зоуи подаде документи за бракоразвод от брачна половинка си Карл Глусман, с който бяха женени единствено 18 месеца. Чанинг пък ту се събира, ту се разделя с певицата Джеси Джей, а преди този момент се разведе с дългогодишната си брачна половинка Джена Дюъм.

Виж още: Става съществено: Папараци издебнаха Бен Афлек, артистът избира годежен пръстен 

Изображение: 

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР