Зорница Линдарева и рапърът DEE са гаджета. Тази мълва тръгна

...
Зорница Линдарева и рапърът DEE са гаджета. Тази мълва тръгна
Коментари Харесай

Изобщо няма да предположите с кого се залюби Зорница Линдарева. Направи любопитно публично признание

Зорница Линдарева и рапърът DEE са гаджета. Тази мълва потегли след връчването на начин на живот награди в влиятелна столична дискотека в „ Студентски град “.
Силиконката дойде с гръм и тропот на церемонията дружно със своя другарка. Въпреки че не беше измежду номинираните, някогашната възлюбена на Тачо наблюдаваше с интерес какво се случва на сцената.
Истинската сензация пристигна минути по-късно. След като водещата на събитието Елизабет Методиева разгласи, че наградата за „ Рап реализатор на годината “ отива при DEE, Линдарева изскочи на сцената. „ Той нямаше опция да пристигна през днешния ден, с цел да вземе премията си. В чужбина е, само че ние сме доста близки. Точно по тази причина аз ще приема статуетката и на драго сърце ще му я предам, щом се забележим “, съобщи Зорница.

Думите й обаче мигновено породиха въпроса какъв брой тъкмо близки са двамата. Методиева незабавно запита дали имаме вест, само че съответен и явен отговор не й бе даден. „ Много сме близки, ще му предам наградата. Благодаря! “, сподели моделката и се запъти към близкото сепаре. Дали в действителност двамата имат връзка, ще разберем скоро.
Наскоро Зорница Линдарева разгласи, че няма гадже, осведомиха от razkritia.com. Моделката била без гадже от няколко месеца. „ Нямам гадже. Лятото ми мина по празненства, само че бях сама. Това не ми пречи “, споделя Линдарева. От няколко седмици се популяризират слуховете, че Зорница има нова връзка, а неин обичан е рапърът Dee.

Зорница определяше като неуместни изказванията, че има връзка с рапъра, написа „ България през днешния ден “. Тя изрично съобщи, че няма капка истина в това. „ С Dee сме единствено другари. Той ми е доста непосредствен “, споделя моделката. „ Заедно обсъждаме „ ВИП Брадър “, защото сме били част от формата “, добавя още Линдарева.
Твърди се още, че Зорница има връзка с футболист от „ Локомотив “(Пд). А мотив за слуховете станаха фотоси на Линдарева на колекция на клуба. „ Бях на срещата по покана на президента на „ Локомотив “ Христо Крушарски. Близка съм с него. Подари ми тениска на тима “, изяснява Зорница.

Очевидно след несполучливите връзки, които е имала, Зорница е решила да си даде отмора. Тя не усеща неналичието на мъж и се усеща щастлива без подобен. Лятото на моделката е минало по празненства, както тя признава, само че без мъже.
Линдарева разкри и кой й е обичаният съквартирант в къщата на риалити формата „ ВИП Брадър “. Това се оказва не някой различен, а самият Кулагин. Зорница следи с огромен интерес формата, тъй като й е забавно по какъв начин се държат съквартирантите в къщата. „ Изненадващо за мнозина, Кулагин ми е ужасно приветлив като човек. Той най-вече ми харесва в къщата. Интересен е. Прави цялото шоу, подвига рейтинга на предаването “, споделя Линдарева.

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР