Зори от "Ергенът" се оказа милионерска наследница. Оказа се, че

...
Зори от "Ергенът" се оказа милионерска наследница. Оказа се, че
Коментари Харесай

Зори от Ергенът се оказа милионерска щерка

Зори от "Ергенът " се оказа милионерска наследница. Оказа се, че родителите й въртят много компании и медицински център и лаборатория.

Дружествата на Господинови имат сериозен капитал и годишен оборот за стотици хиляди левове, сподели наша инспекция. Само майката на Зори Джи, както я назовават в обществените мрежи, върти цели 6 компании.

Всъщност родителите на Зорница спонсорират безбройните й образования, семинари и курсове, които е приключила и продължава да търси какви нови умения да придобие. Това, за което може да се завиди на риалити героинята, са пътуванията й. Зори е обиколила половината свят, само че сама, в никакъв случай с мъж или с приятелки, тъй като не можела да си откри ерген, който да дава отговор на високите й критерии, написа "Уикенд ".

Доминикана, Египет, Малдиви, Занзибар, Тайланд, Катар, Бали, Индия, Шири Ланка, Израел, Баку, Сингапур и Узбекистан, са единствено част от страните, които е посетила Господинова. Тя няма шефове и блестяща кариера, тъй като, в действителност, работи за родителите си, само че не е ясно тъкмо какво. Освен това е обезпечена и подготвена за семейство, което е и единственото нещо, което й липсва.

"Бях влюбена във Виктор. Той изключи човек, който държи на него, цени го и вижда позитивни качества в него. Виктор не ме оцени и доста загуби ", разяснява 32-годишната брюнетка.

Зрителите на шоуто още първоначално допуснаха, че Зори Джи има пари, съдейки по многото й образования и курсове, само че не й кариера. Риалити звездата живее в своя действителност и не е в час със заобикалящия я свят. Търновката не крие, че е живяла на разнообразни дестинации – от екзотични, по-екзотични и е много разочарована от шоуто, и от това, че Виктор Стоянов не я избра да продължи. Милионерската дъщеря не скри, че желае на по-късен стадий да се установя зад граница.

"Винаги съм симпатизирала на това да пребивавам в чужбина " “, съобщи тя в скорошно изявление и посочи, че "Ергенът " не я е оценил. Костадинова не съумя да даде на Виктор записка, в която разкри, че е написала: "Любовта ми все по-силна става, само че ревнивост жестока се задава. Ако искаш ти да бъдеш с мен, предложения ме на сантиментална среща вдругиден ".

По подигравка на ориста всестранно развитата девойка си потегли от шоуто, тъкмо когато обясняваше, че усеща, че възприятията й с Виктор са взаимни. Близки до бизнес дамата, която е и певица, но Джорджано, разкриха, че Зори е изплашила всички ергени в родното й Велико Търново, и околията, тъй като още след втората среща им говорела за брак, деца и даже предбрачен контракт.

създател: СЛАВА
...
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР