Зоомагазин за храни и аксесоари САНТЕ ВИТА“ отвори врати във

...
Зоомагазин за храни и аксесоари САНТЕ ВИТА“ отвори врати във
Коментари Харесай

Ново във Враца! Най-големият зоомагазин в Северозапада Санте Вита отвoри врати /снимки/

Зоомагазин за храни и аксесоари „ САНТЕ ВИТА “ отвори порти във Враца. Най-големият досега магазин в Северозапада е основан за потребностите на всички стопани на домашни любимци с упоритостта да задоволи претенциите и на най-взискателните. Тук са показани водещите в международен мащаб марки за кучешки и котешки храни с тяхната цялостна гама - Hills, Royal Canin, Pro Plan Purina, както и огромно многообразие от марки в междинния и пестелив клас.
За по-капризните любимци се оферират консервирана храна с високо качество на Nature's protection,  Gran Carno, Pipper и Gemon, също лакомства и награди, с които да ги зарадвате и поглезите.
В асортимента на магазина може да намерите разнообразни транспортни кафези и чанти, съдове за храна и вода, кревати, тоалетни и подложки за оптимално улеснение. Богата козметична гама включва артикули за хигиена на очите, ушите, лапите, шампоани и балсами съобразени с породните и самостоятелни потребности.
За положително самочувствие и комфорт в зоомагазин „ САНТЕ ВИТА “ ще ви предложат подобаващия аксесоар за разходка, както и дрешки на Ferplast, Freedog, Roggs или Camon с многообразие от модели, материи и цветове. 
Весели играчи и катерушки ще забавляват вашия любим и ще подкрепят неговото образование и образование.
Обърнато е особено внимание на екзотичните любимци. Всички зайчета, гризачи и папагали могат да опитат от продуктите на потвърдилата своето качество, марка Versele Laga. 
Посетете този парадайс за домашни любимци на адрес: гр. Враца бул. „ Христо Ботев “ 78, където ще бъдете съветвани с схващане и грижа. Работното време на обекта е от 9 до 19 часа, от понеделник до събота.
За оптимално улеснение, цялата гама от артикули е показана в on-line платформата -
Специална стратегия за лоялни клиенти дава опция да пазарувате с атрактивни понижения. Възползвайте се и от непрекъснатите и забавни фирмени промоции и томболи, които може да следите във фейсбук станицата на зоомагазина .
 
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР