Зомби туристи със стъклени очи и залитащи насам - натам,

...
Зомби туристи със стъклени очи и залитащи насам - натам,
Коментари Харесай

Жрици в Амстердам на протест: Оставете пияните ни туристи намира! (Всичко за куриоза)

" Зомби туристи със стъклени очи и залитащи насам - натам, не са хората, които желаеме да виждаме по улиците на Амстердам ". С тези думи управляващите в Холандия стимулират решението си да лимитират визитите на английски туристи от мъжки пол в страната. Интересна детайлност е, че това разгневи труженичките от улицата на алените фенери. Градските жрици се приготвят за митинг и се канят да провеждат в действителност съществени блокади, в случай че управляващите не се откажат от желанието си.

 

По-ранно затваряне на заведенията, видеа, които имат за цел да откажат туристите от алкохолния туризъм и опиатите, засилен надзор от страна на полицията - това са единствено част от опитите на холандските управляващи да трансформират образа на града. " Не желаеме хора, които идват тук, с цел да прекарат някоя бурна нощ и след това да изчезнат на някъде. Искаме хора, които да се забавляват по-скромно и по-тихо. Това се отразява на имиджа на града ", стимулират се от градската администрация.

 

Те възнамеряват да реалокират и дамите от улиците на алените фенери в центъра, в огромни комплекси в покрайнините на града. Труженичките обаче  са твърдо решени да се опълчват на измененията в изискванията им на труд и на преместването. Затова и приготвят митинг, настоявайки, че дрогираните и пияни туристи са най-честите им клиенти, затова не би трябвало да се лимитират техните благоприятни условия за работа. Със сигурност се обрисува забавна сага...

 

Източник: razkritia.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР