Защо разказваме всичко това? Защото гробищната и жилищната мафия работят

...
Защо разказваме всичко това? Защото гробищната и жилищната мафия работят
Коментари Харесай

Кошмар! Новият директор на софийските гробища вкарал циганската мафия да краде ЕГН-та на покойници? Чудовищна гавра с трупове - зариват ковчези с багери и кирки. Вижте как Румен Димитров друса кючеци (СКАНДАЛНО ВИДЕО)

Защо описваме всичко това? Защото гробищната и жилищната мафия работят в тясно съдействие. Най-често  крадците на парцели се доставят с ЕГН-та на умряли хора и техните наследници точно от гробища и траурни организации, и по този начин бързо локализират коя бабичка с къщи, ниви и жилища е овдовяла неотдавна или кой уединен дядо е оставил имоти и жилища “на страната ”. После е ясно - от нищото се появяват мургави “наследници ”, които с подправени документи завладяват непозната благосъстоятелност. Или пък ненадейно появили се “болногледачи ” се доставят с пълномощие за продажба от някоя сляпа, дементна и безпомощна бабичка, която приключва живота си до кофите за отпадък, с две торби мебелировка. 

 

Сюжетите могат да са десетки. По-притеснителното е, че в случай че до скоро сходни гешефти ставаха някак прикрито, към този момент за мафиотските мургави барони вратата към гробищния списък е необятно отворена. Под носа на новия шеф Румен Димитров, който очевидно от положително сърце е трудоустроил на заплата хора, за които няма свободни места в следствения арест. С което никога не желаеме да вършим подстрекателство, че той би имал интерес от сходни незаконни схеми.

 

На този декор сигналите за непозволени уволнения и за 300-та хиляди лв., изплатени като компенсации при липса на гласуван бюджет, наподобяват като бял дерт, ето за какво няма да товарим читателите с незначителни детайлности. Но това са средства, които излизат от нашите джобове и с тях би могло да се почисти посредством социална поръчка един от огромните гробищни паркове, настояват осведомени.

 

Няма по какъв начин да пропуснем обаче честите визити на Славчо Величков - необут на траурна организация и ухажор на наказаната и позорно уволнена някогашна гробищна шефка Райна Божичкова, която има̀ наглостта да си постави силиконов бюст с рушвети от противозаконни погребения и препродажба на украшения от мъртъвци. Бившата власт я изгони, само че очевидно новият шеф има други визии и драговолно приема любовника й в кабинета си. Дали ще му разреши да прилапа затлъстял дял от погребенията, скоро ще си проличи.

 

Като венец на всичко казано и показано в сегашния материал, на 21 март т.г., Румен Димитров взема решение да даде конференция на “Московска ” 33, обяснявайки по какъв начин е прекратил неприятните практики за препродажба на гробни места и за погребение в така наречен “санитарни алеи ” сред парцелите, предопределени за озеленяване. 

 

Дългогодишни чиновници на " Гробищни паркове " обаче не бяха позволени до конференция на вр.и.д. шеф на парка в Столична община. Нещо повече - въпреки наши кореспонденти да снимаха по какъв начин изгонените от Димитров хора са придружавани от общински консултант, по разпореждане персонално от Васил Терзиев те биват изведени от залата за брифинги с полиция, а униформени ги вардят даже в тоалетните на общината, още веднъж по заповед на кмета. 

 

Въпреки опита за осведомително затъмнение, пред постройката на СОС уволнените чиновници споделиха, че сегашният шеф Румен Димитров е уволнил някои от тях с измислени претекстове, другите без такива.

 

Баща със седемнадесет годишен стаж е уволнен дружно със синовете си, тъй като са набедени, че са взели участие във въпросния клип, на който се вижда по какъв начин гробари се гаврят с умрял човек, бутайки го със мощ, с цел да " влезе " в гробното си място. Видеото, което публикуваме обаче ясно сочи, че изпъдените хорица  не са взели участие в скверното действие. Напротив - то е осъществено от нови “звезди ”,  които са близки до шефа и несъмнено - не са уволнени. 

 

Уволнено техническо лице на гробищните паркове към Малашевци показа, че е трябвало да напусне, тъй като е бил под напън за финансово отчитане към съветника на шефа Румен Димитров.

Също по този начин помоли да бъдат тествани досиетата на всички нови лица, тъй като са престъпно проявени, включително и новият контрольор в Малашевци. 

 

За край на днешния печален роман ще споделим и за предизвестие, което група публицисти (повечето жени), получихме в деня на конференцията. Докато чакахме пред постройката на общината, до нас се приближи крепък индивид с бръсната глава, който от фотосите разпознахме като Иво Рапъра. Той по роднински се приближи до колежката с думите: “Ай сте написали и два реда, шефът ще Ви шиба, и ще лазите да му лижете г*за ”. 

 

Очакваме Министерство на вътрешните работи да каже дали гардът на Румен Димитров ни е отправил опасност или думите му са закъсняло осмомартенско благопожелание към дамите с микрофон.

Източник: crimesbg.com

 

Източник: razkritia.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР