Зомби Анджелина Джоли“ най-накрая разкри истинското си лице по иранската

...
Зомби Анджелина Джоли“ най-накрая разкри истинското си лице по иранската
Коментари Харесай

Зомби Анджелина Джоли показа истинското си лице след затвора

„ Зомби Анджелина Джоли “ най-сетне разкри същинското си лице по иранската телевизия, откакто беше освободена от „ най-тежкия затвор в Иран “. 

21-годишната Сахар Табар от Техеран, чието същинско име е Фатеме Хишванд, беше вкарана в пандиза, откакто измами обществените медии, че си е направила пластична интервенция, с цел да наподобява като „ зомби версията “ на филмовата звезда. 



Хитовите й фотоси й донесоха голяма известност, само че и присъда от 10 години затвор през 2020 година, откакто управляващите я упрекнаха в „ корупция “ и „ осквернение “. 

Но Табар беше освободена след излежаване единствено на 14 месеца и в този момент сподели естествената си осанка на света, написа metro.co.uk.

Появявайки се по държавната телевизия, тя удостовери, че фотосите й са били поправени на компютър в опит да стане известна.



„ Киберпространството беше елементарен метод. Беше доста по-лесно, в сравнение с да стана актриса ", споделя тя.  21-годишната жена в този момент желае да спре да употребява фотошоп и изрази страдание за публикуването на фотосите. 

Тя добави: „ Майка ми ми споделяше да спра, само че аз не я слушах. Понякога думите на чужд или другар могат да бъдат по-важни от тези на родител.

Освобождаването на Табар идва в миг, когато има вълна от митинги в цялата страна след гибелта на Махса Амини, която съгласно известията е била убита от иранската „ морална полиция “, тъй като не е носила вярно хиджаба си. 

Табар бе зад решетките в пандиза Карчак, който няма работеща канализация и в който има два пъти повече пандизчии, за които е издигнат.

 
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР