Зодия Близнаци да не яде сладко.Ето и хороскопа на ОвенАко

...
Зодия Близнаци да не яде сладко.Ето и хороскопа на ОвенАко
Коментари Харесай

Хороскоп за 31 март неделя: Да не яде шоколад зодия

Зодия Близнаци да не яде сладко.

Ето и хороскопа на

Овен

Ако в работата си имате план, който да е в финален етап (или най-малко нещата да отиват натам), тъкмо това е денят, в който би трябвало да се заемете с всички финални елементи. Ако сте разработвали дизайна на нова на тип поничка, започвайте да тествате цвета на материала за нейното покритие. Не се връщайте към началото, с цел да започнете основаването на нещо по нова рецепта! Каквото и да се получи, в последна сметка сте създали до в този момент задоволително опити. Не позволявайте на подозренията да Ви завладеят и да Ви отвличат от сериозните въпроси.

Телец

През този ден на Вашия обичан човек ще се прииска с нещо мощно да Ви зарадва, само че задачта ще се окаже напълно не толкоз лесна, тъй като в това отношение Вие сте персона много поразглезена. Добре ще бъде, в случай че се опитате откровено да се зарадвате на направеното: въпреки всичко за Вас са се старали...
 

Близнаци

Днес ще бъдете изпълнени с сила и с планове всичко да преработите по личен усет. В интерес на истинат, ще съумеете да преправите всичко, само че дали ще Ви бъде по усета, никой не може да каже...

Не прекалявайте с шоколада и сладкото.
 

Рак

Днес следва да вземете някакво отговорно решение, което в забележителна степен ще повлияе на благополучието на Вашия обичан човек, без значение дали желаете това или не. Затова преди да кажете окончателната си дума по този въпрос, още двадесет пъти претеглете всички „ за ” и „ срещу ”.
 

Лъв

За предпочитане е през този ден да останете на саме със своя обичан човек и да поговорите от сърце. Това напълно не значи, че са се натрупали някакви проблеми, които незабавно би трябвало да се разрешат. Ако все-пак решите да си отговорите на въпроса по какъв начин стоят нещата, все-пак ще стигнете до някакъв резултат
 

Дева

Всяка, дори и най-незначителната ловкост, ще бъде възприета от Вашия обичан човек „ на щик ”. Затова се постарайте през днешния ден да сте оптимално почтени и избягвайте всевъзможни двусмислици. Иначе цялата вечер може да се наложи да прекарате в извинения. Нима това Ви е нужно?
 

Везни

Може в този момент да танцувате и лудувате, само че скоро някои от обкръжаващите Ви хора скоро ще бъдат изправени до стената. Вместо да ги хванете за ръка и да ги дърпате да танцуват, проявете почитание към обстоятелството, че е допустимо да имат потребност от някакъв интервал на мъртвило. Обезателно им протегнете ръка и им покажете, че постоянно могат да разчитат на Вас, само че бъдете търпеливи, в случай че предлагането Ви не може да победи тяхното угнетено положение. Позволете им да вървят напред с удобна за тях скорост и когато бъдат подготвени, те и сами с наслада ще се върнат към привичното състояние на нещата.
 

Скорпион

Днес шанса просто няма да Ви се усмихва. За реализиране на резултатъ, дори и най-скромните, ще се наложи безусловно да излезете от кожата си. Усилията, които се изискват, са колосални, а постигнатите победи би трябвало да се преглеждат под микроскоп. Но и със скръстени ръце не може да седите - денат изисква активност, въпреки и тя да не е ефикасна. Това се отнася освен до професионалния, само че и до персоналния живот. Тук измененията ще са Ви просто нужни, с цел да можете да се чувствате удобно. Затова използвайте всяка опция да разкъсате веригите на всекидневните отговорности и грижи, с цел да зарадвате обичания човек с нови чувства.
 

Стрелец

Днес ще бъдете в центъра на вниманието, само че това надали ще Ви хареса. Цялата работа е в това, че Стрелците през този ден доста повече ругаят и подлагат на критика, в сравнение с да хвалят и насърчават. Освен това не са изключени някои санкции и ограничавания. Колегите са настроени към Вас по-лоялно от управлението, само че и те си разрешават някои ”бодилчета ”. В персоналните Ви връзки участва натегнатост, само че тя е от напълно различен темперамент. Работата е в това, че поражда нужда да обсъдите комплицирани въпроси, които по-рано сте заобикаляли с безмълвие. Естествено, освен това ще зародят различия. Само че имате опция да насочите полемиката в градивно русло, и да запазите мира.
 

Козирог

За Вас това няма да е най-лекия и прелестен ден: ще донесе доста недоразумения и неловки обстановки, пораждащи напрежение в връзките. Помнете, че е по силите Ви да запазите мира в фамилията. Наистина, ще се наложи да се постараете много, само че резултатът ще е задоволителен. Романтична среща няма да оправдае Вашите упования, само че пък ще Ви даде опция да узняате нещо ново за себе си. Поради намаленият витален капацитет през днешния ден, би трябвало да сте изключително деликатни към своето самочувствие. Откажете се от нездравословните привички и си спомнете за изгодата от пресните плодове и зеленчуци. Откажете се от консервите.
 

Водолей

Днес може да възникне спор сред Вашия обичан човек и Ваш другар, а тъкмо Вие ще се наложи да решавате техните проблеми. Това не е най-приятното, забавно и завладяващо занимания, само че различен излаз за момента просто няма да имате: ще се наложи да се примирите, да се стегнете и да поиграете на гръмоотвод.
 

Риби

Може да разчитате на поддръжката на своите близки, която значително ще облекчи този така и така не лек ден. Ще зародят не малко проблеми, само че всички те може да бъдат решени единствено при положение, че не решите да действате самосиндикално. Не се стеснявайте да признаете, че сте се отзовали в затруднено състояние. Ако скривате това, никой даже няма и да се досети, че имате потребност от помощ. Въобще през този ден може и би трябвало да говорите с околните за всичко, което Ви тревожи и вълнува. Ще чуете освен положителни думи, само че и потребни препоръки, а и ще почувствате облекчение, споделяйки своите прекарвания с добре настроени слушатели.

 

 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР