Зодия БИРИ (21.01 - 19.02)Светли и тъмни биват родените под

...
Зодия БИРИ (21.01 - 19.02)Светли и тъмни биват родените под
Коментари Харесай

Алкохолни зодии: Вижте под кой знак сте родени

Зодия БИРИ (21.01 - 19.02)

Светли и тъмни биват родените под знака Бири, само че и двата типа дават обещание ярко бъдеще. Всеки търси тяхната компания, изключително заран. Пред житейската пяна тяхната е за предпочитане. Жените Бири постоянно са на една ръка разстояние, а мъжете Бири знаят за какво. Под този зодиакален са доста страни, като Германия и Чехия и се усещат най-щастливи. Бирите са приятни на тип, спретнати - постоянно с бяла якичка. Особено водачите са ненаситни към тях, въпреки постоянно да настояват, че са били единствено с една.

Зодия ВЕРМУТ (20.02 - 20.03)

Изключително общителни, родените под знака на Вермута нямат нищо срещу да ги забъркват в служебни или интимни коктейли. В резултат на последните се явяват доста смесени бракове. Всички от тази зодия обичат да ги клатят - имат вяра, че по този начин коктейлът става по-хубав. Тяхната безрезервност ги издига в службата, тъй като те умеят да придават наслада. Единствено не попадат може би в съставките на коктейл " Молотов ", само че пък се знае, че самият Молотов е бил роден под знака на Вермута, което се оказва пагубно за Вермахта.
свързани новини4152на 05.12.202137022на 04.12.2021
Зодия РАКИЯ (21.03 - 20.04)

Разнолики, само че и разнодъхави са родените под знака на Ракията. С право българинът отколе вика: " Мириша на ракия, а не на дивотия! " Жената от тази зодия от време на време я назовават " слаба ракия ", само че постоянно тя се оказва скоросмъртница или пукница. Мъжът Ракия е с пикантен манталитет, а с цел да няма махмурлук, не става от масата. Държавата България е под този (виж " Пиянството на един народ " ). Зодия Ракия постоянно удря и неукия, и професора, където би трябвало: първия в краката, втория в главата.

Зодия ВОДКА (21.04 - 21.05)

Широки души са родените под знака на Водката. Жената Водка можете да я притежавате физически, само че духовно в никакъв случай. Мъжът Водка е повече от брат - с него постоянно можете да се сортачите за някое мероприятие, било то цяло или половинка... Под този зодиакален беше страната Съюз на съветските социалистически републики, само че я гаврътнаха на екс (и от дълго време е екс), та остана единствено химнът-частушка " Не хочу в забой, а хочу в запой... "! Родените под знака на Водката нямат проблеми в секса, защото са еднообразно положителни както в леглото, по този начин и под него.

Зодия ВИНО (22.05 - 21.06)

Родените през първата половина на зодията са Бяло вино, а през втората половина - Червено. Първите ги избират студени, вторите - със стайна температура. Но и двата типа са добре признати, тъй като - както настояват античните римляни - в тази зодия е истината. Словоохотливи са - почнат ли един път, прекъсване няма. И не ревнуват, в случай че сте употребявали за аперитив компанията на някоя друга зодия. В секса обаче могат да ви предложат нещо с остатъчна захар, от което на другия боли глава и се появяват киселини, само че това са рисковете на сладкия живот.

Зодия РОМ (22.06 - 23.07)

Здраво стъпили на четири крайници върху житейската палуба са родените под знака на Рома. Това са хора, призоваващи към пътешествия. Девизът им е: " Всички пътища водят към Рома! " Петимни са за революции - както обществени, по този начин и полови - а с умопомрачителните си пакости доставят наслаждение и на близките, и на себе си. Способни са да убедят всекиго да им даде и последната си стотинка, та да я изпият дружно, като от самото начало пеят и танцуват от наслада. Държавата Куба е под този знак, само че там ромът към този момент е с купони.

Зодия УИСКИ (24.07 - 23.08)

Родените под знака на Уискито са налични, само че не за всеки. В погледите им съвсем постоянно блестят бучки лед. Жената Уиски по предписание е с повечко лед, което е сигурен симптом, че ще ви изпързаля. Не може да й се отхвърли обаче, че постоянно го прави фигурно - с висока оценка както за трудност, по този начин и за артистичност. Мъжът Уиски не пада по-долу, в противен случай - постоянно е от горната страна. Компанията на тази зодия укрепва сърдечния тонус и усъвършенства мозъчните функционалности. Държавите Англия и Съединени американски щати са под знака на уискито, по тази причина са на свръхсветовно състояние.

Зодия БРЕНДИ (24.08 - 23.09)

Добри сътрудници са родените под знака Бренди - скромно интимни, само че задоволително настоятелен. Много постоянно обаче те са интимни в бизнеса, а настоятелен в секса. И въпреки всичко е по-добре да им се доверите за валутна интервенция, в сравнение с за хирургическа. Жената Бренди гледа повече на кафе вместо в очите. Мъжът Бренди пък избира да си гледа работата, т.е. да пие без отделяне от производството. Пазете се от неговия обаятелен " безоблачен удар " - по този начин ще ви замае главата, че ще ви я докара до положение на изтръпнал крайник.

Зодия МЕНТА (24.09 - 23.10)

Родените под знака на Ментата са хрисими на тип, с което могат така да подлъжат всеки, че да позеленее чак. Жената-Мента постоянно намира призванието си в търговията, а мъжът Мента - в политиката. Но в случай че дамата прави по този начин, че печели единствено тя (пеейки " Душата ми кантар е и все те блъскам в него " ), то мъжът прави по този начин, че губи цялостен народ. Напоследък от ден на ден ментарджии се занимават с ментиджмън. В редки случаи обаче могат да решат нечии проблеми - единствено в случай че са стомашни (спомнете си поговорката " Мента за стомах! " ).

Зодия ДЖИН (24.10 - 22.11)

Привидно затворени, родените под знака Джин постоянно са способни да ви изненадат, като се извисят. Духовното е тяхната буря и те доста добре си знаят цената. Истинският Джин не е за всеки - логото му е: Аз съм дух, другите да го духат!

Зодия КОНЯК (23.11 - 21.12)

Родените под знака на Коняка са достолепни и внушават почит. Хич и не правете опити да им сваляте звездите - те държат на своите. Жената Коняк не би имала нещо срещу да свалите самата нея, само че обезателно в хотел с мнооо-го звезди. Мъжът Коняк е толкоз сладкодумен, че поради сладката приказка би пренебрегнал освен съпружеските си отговорности, само че и извънсъпружеските си. Под знака на Коняка са Грузия, Армения, Азербайджан - все страни, които в последно време виждат звезди измежду бял ден...

Зодия МАСТИКА (22.12 - 20.01)

Студени външно, само че тъкмо с това притеглят близките родените под знака Мастика. Тяхното кредо е: " Никаква мистичност, всичко е мастика! ". Жената Мастика е идеална брачна половинка, знак на фамилния мир - с нея под маслинови сенки замезват с маслинки... Държавата Гърция е под знака на Мастиката, само че там на тази зодия й викат Узо. Мъжът Мастика е кадърен на всичко - изключително го притегля зодия Мента за така наречения " полов облак ". В фамилията си обаче той няма проблеми - постоянно има кой да се погрижи за жена му.

Източник: pik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР