Зодиите, които планират сватба през 2023 г., трябва да бъдат

...
Зодиите, които планират сватба през 2023 г., трябва да бъдат
Коментари Харесай

Тези зодии трябва да внимават, ако мислят за брак

Зодиите, които възнамеряват женитба през 2023 година, би трябвало да бъдат нащрек. Не всички сватби ще се състоят – съгласно любовния хороскоп за тази година някои зодии може да изгубят колегата си.

Тези зодии би трябвало да внимават, в случай че мислят за брак

Не всички зодии мечтаят за брак. Някои не бързат да кажат сакраменталното „ да “. Други пък нямат опция – разположението на планетите е неподходящо, което значи, че любовните им връзки би трябвало да се оправят с проблеми. Овен, Близнаци и Рак може ненадейно да разтрогнат годежа си тази година.

Овен

Ако Овните стартират да изпитват подозрения дали обичан човек в действителност е подготвен за сватбата, те би трябвало да попитат непосредствено. Тяхната вътрешен глас ще бъде права. Така че е по-добре да обсъдите този въпрос с колегата си незабавно, вместо да чакате той да избяга от олтара. Тогава може да е прекомерно късно да го убедите да промени решението си.

Близнаци

Близнаците могат да бъдат шокирани. Защото въпреки да са сигурни, че никой не е схванал за почтения им скок настрана, сътрудникът ще открие мъчителната истина малко преди сватбата. Тогава може да се окаже, че съгласно него това е съществено нарушение. Той ще откаже да разисква бъдещето на връзката – ще реши да си тръгне безмълвно и в никакъв случай да не поглежда обратно.

Рак

Зодия Рак ще би трябвало да схванат, че макар че воденето от страсти от време на време прибавя романтика към връзката, то също по този начин натоварва другата страна. Ако сътрудникът им избира здравия разсъдък, той ще се почувства прекомерно изтощен от държанието им. Може даже няколко пъти да каже, че те преувеличават и драматизират всичко. Ще търси някой, с който ще се усеща по-спокоен.

Източник: spiritell.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР