Зодиакалният знак на родените на 13 февруари е Водолей. Това

...
Зодиакалният знак на родените на 13 февруари е Водолей. Това
Коментари Харесай

Родените днес, 13 февруари

Зодиакалният знак на родените на 13 февруари е Водолей. Това са ярки, артистични и истински персони. Имат мощен темперамент и самочувствие. Стремят се към висок обществен статус и се гордеят с достиженията си. Надарени с лидерски пристрастености, способни да сплотят и да управляват екип.

Това са общителни и добродушни хора. Обичат да са в центъра на събитията и да владеят вниманието на другите. Склонни са да демонстрират страсти - реагират бурно на всичко, което се случва, което постоянно шокира техните познати и другари.

Такива хора са надарени с креативен качества. През целия си живот те развиват своите гении и постоянно избират креативен специалности. Подхождат към проблемите изобретателно. Техните новаторски хрумвания постоянно изпреварват времето си.
Жените
Такива дами са надарени с характерност и развити умствени качества. Тяхната непредсказуемост и чудатост постоянно стават тематика за диалог. Често изненадват със своето ексцентрично мислене и истински хрумвания. Тези дами са самостоятелни от ранна възраст. Винаги имат лично мнение, което не се опасяват да изразят. Вземането на решения не ги плаши, както и носенето на отговорността за тях.
Мъжете
Такива мъже са самостоятелни, другарски настроени и изобретателни. Обичат да са в центъра на необикновени събития. Около тях постоянно кипи живот, на който те се любуват. Това са буйни и импулсивни мъже. Трудно им е да управляват страстите си. Не е изключено да реагират бурно, за което по-късно да съжаляват. Рядко обаче съумяват да преодолеят тази си уязвимост.
Любовен живот
Родените на този ден не се стремят да стартират връзка. Те се усещат удобно да са сами и не се тревожат от това. Когато срещнат по пътя си човек, към който изпитват духовна и прочувствена обвързаност, поставят старания да изградят съразмерен съюз.

В двойка такива мъже и дами са предани и правилни на своята половинка. Имат огромен късмет да изградят благополучен брак с човек с общи възгледи и житейски полезности. В фамилните връзки персоналното пространство и независимостта са значими за тях.
Съвети за родените на 13 февруари
Не бъдете прекомерно доверчиви. В общуването сте добродушни и доверчиви. Сред вашите познати има хора, които манипулират възприятията ви в своя изгода. Критично оценявайте думите и събитията.

Не споделяйте проектите си. В фирмите обичате да говорите за себе си и за проектите си. Не споделяйте хрумвания, които са в развой на разработка. Сред приятелите може да има недоброжелатели и завистници, които ще попречат на осъществяването.

Контролирайте страстите си. Характеризирате се с несъразмерна емоционалност, заради което другите ви възприемат като несериозни хора. Сдържаността и салдото ще завоюват хората.

 

Още от ЛЮБОПИТНО:
Рейтинг: от. Гласували общо: консуматори
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР