Зодиакалните знаци играят важна роля в междуличностните взаимоотношения. Въпреки че

...
Зодиакалните знаци играят важна роля в междуличностните взаимоотношения. Въпреки че
Коментари Харесай

Горещи страсти: Сексът между тези зодии е най-страстен

Зодиакалните знаци играят значима роля в междуличностните взаимоотношения. Въпреки че хороскопът не може да предскаже тъкмо какво ще се случи във вашата спалня, може да ви даде забавни догадки за желанията и присъщите черти на хората, родени под избран знак. Има комбинации, които се смятат за изключително " горещи " и буйни. В тази публикация ще разгледаме някои от тях.

Овен (21 март - 19 април) и Скорпион (23 октомври - 21 ноември):

Овните са известни със своите пристрастеност и сила. Те обичат провокациите и съблазнителните игри. Сексуалните им стремежи са интензивни и скотски. Когато Овен и Скорпион се срещнат, сексът посред им е едно същинско енергично преживяване. Те се предават на пристрастеността и се любуват на физическото непосредственост. Овенът поема самодейността, до момента в който Скорпионът се потапя в дълбоките страсти. Този тандем основава мощна химия в спалнята.

Телец (20 април - 20 май) и Рак (21 юни - 22 юли):

Телецът и Ракът са зодиакални знаци, които ценят сигурността и прочувствената връзка в връзките си. Сексът сред тях е гальовен и с сетивен. Те се грижат един за различен и се стремят да удовлетворят всички потребности на колегата си. Това води до интимно преживяване, в което страстите се сливат с физическата непосредственост.

Близнаци (21 май - 20 юни) и Везни (23 септември - 22 октомври):

Близнаците и Везните са два от най-интелектуалните зодиакални знаци. Те ценят диалозите и връзката, както и прочувствената съгласуваност. Сексът сред тях може да бъде пробен и цялостен със взаимни мечти. Те се любуват на това да си описват мечти и изследват нови способи за задоволство.

Лъв (23 юли - 22 август) и Стрелец (22 ноември - 21 декември):

Лъвът и Стрелецът са зодиакални знаци, които обичат да бъдат в центъра на вниманието. Те се усещат удобно в спалнята и обичат да се забавляват. Сексът сред тях е палав и деятелен. Те се стремят да опитват и да се любуват на всяко моментно наслаждение.

Скорпион (23 октомври - 21 ноември) и Риби (19 февруари - 20 март):

Скорпионът и Рибите са известни със своята интуитивност и прочувствена изчерпателност. Те се свързват на душевно равнище и споделят най-скритите си стремежи и мечти. Сексът сред тях е магичен и цялостен със пристрастеност. Те се разголват прочувствено пред колегата си и се любуват на взаимното си обогатяване.

Дева (23 август - 22 септември) и Козирог (22 декември - 19 януари):

Девите и Козирозите са извънредно практични и амбициозни зодиакални знаци. Те са едни от най-работливите и виновни хора в зодиака, само че когато става въпрос за секс, се отпускат и се любуват на физическата непосредственост. Те се стремят към перфекционизъм и се грижат за детайлите в спалнята. Сексът сред тях е натоварен и изисква подготовка, само че си коства усилието.

Тези съчетания съставляват единствено дребна част от многото вероятни комбинации в зодиака. Важно е да се означи, че самостоятелните желания и опит също играят огромна роля в половите взаимоотношения. Също по този начин е значимо да напомним, че астрологията не може да предскаже безусловно всичко в връзките ви. Най-важното е да се стремите към взаимно съгласие, връзка и почитание в спалнята и отвън нея.



Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР