Зодиакалните знаци и съвпадението в леглото е много интересен и

...
Зодиакалните знаци и съвпадението в леглото е много интересен и
Коментари Харесай

Каква е сексуалната ви съвместимост според зодията

Зодиакалните знаци и съвпадението в леглото е доста забавен и комплициран въпрос. Чуваме едно и също нещо от самото начало – като преобладаващия Лъв, Огнения Стрелец и игривите Близнаци. 

И в този момент въпросът - имат ли нещо общо зодиакалните знаци? Да забележим по какъв начин ще си паснат в леглото.

Овен

Овните са постоянни " посетители " в спалнята. т.е. те могат да се забавляват и... Те също са извънредно упорити и по-скоро могат да ви принудят към избрани държания, които им харесват.

Телец

Телците могат да се извърнат ненадейно, като размити млади дами. И до момента в който в всекидневието са склонни да дават всичко от себе си, в интимния си живот са склонни да бъдат свръхчувствителни към себе си. 

Близнаци

О, това е касичка. Еротичният им живот ги кара да се замислят за това, което са създали или какво възнамеряват. Като цяло, когато вършат обич, те рядко го вършат с физическия си сътрудник, а постоянно със личните си хрумвания и мечти.

Рак

Раците би трябвало са спокойни, само че въпреки всичко доста смели. Те ще попаднат в много рискова обстановка без съмнение, единствено с цел да преживеят нещо вълнуващо. Секс за тях е такава премеждие, тъй като в всекидневието не обичат непредвидени обрати.

Лъв
Как да си създадем полово кафе
Когато става дума за секс и обич, то даже храната и напитките имат значение. Те покачват либидото на мъжете и дамите, което не е тайн...
Прочети повече
Лъвовете могат да бъдат доста капризни и обичат да реализират задачите си. И това може да бъде вълнуващо в леглото, само че единствено когато срещнат някой, който обича да му дават задания и заповеди.

Дева

Девите могат да бъдат изцяло странни. Обичат да заслепяват със своята просветеност, просвета, четене, а когато се стигне до това, се държат като ловджия, който е избрал дивеча и няма да се откаже, до момента в който не реализиран своето.

Везни

Везните мислят доста за качеството на това, което могат да предложат. Количество и периодичност - не им пука доста за това. 
Колкото по-често се прави секс, толкоз по-плътна е съответната зона в мозъка
Област в мозъка, обвързвана с гениталиите при дамите и реагираща на докосването им, е открита от немски учени. Установено е, че тази обла...
Прочети повече
Скорпион

Скорпионите крият надълбоко своя непостижим темперамент незабавно щом прекрачат прага на спалнята. Тук те могат да бъдат много радостни и извънредно грижовни за потребностите на индивида, който са поканили в леглото. 

Стрелец

Стрелците са смели, това е правилно. Когато е допустимо, те се забъркват в много рисков флирт, изключително устен. 

Козирог
6 неща, които се случват, когато спрете да вършиме обич
Има доста аргументи половият ви живот да е в застой. Може би преминавате през разлъка или пък някой от двама ви е болен. Може би е п...
Прочети повече
Те са доста фокусирани и характерни. В леглото те се придържат към правилото на хигиената - че сексът би трябвало да се практикува за здраве, по тази причина го вършат постоянно и с готовност.

Водолей

Водолеите основават усещането, че не се интересуват напълно от секса. И истината е, че може би от време на време е по този начин.

Риби

Те имат малко самоприемане и е известно, че в леглото това предизвиква други неприятности и се трансформира в неустановеност, а от време на време и крах. Ето за какво Рибите от време на време са неприятен сътрудник за латино-любител във версията за една нощ.

Още от ЛЮБОПИТНО:
Рейтинг: от. Гласували общо: консуматори
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР