Знойната испанска красавица Пенелопе Крус ще отпразнува 50-ия си рожден

...
Знойната испанска красавица Пенелопе Крус ще отпразнува 50-ия си рожден
Коментари Харесай

Пенелопе Крус се подстрига с нова прическа

Знойната испанска хубавица Пенелопе Крус ще отпразнува 50-ия си рожден ден този април. Но в никакъв случай не би й дал възрастта.

„ Гени ли са или титанична работа върху себе си? “, е въпросът, който почитателите задават всякога, когато видят нови фотоси на актрисата от аления килим или от елементарна разходка. Идеална фигура, лъчезарен взор, лице без нито една гънка: даже 20-годишни девойки могат да й завиждат.

Изглежда, че самата Крус крие хубостта и сексуалността си от екрана.

На аления килим тя може да бъде забелязана в скъпи, красиви, само че не доста комплиментарни тоалети. Те не постоянно наподобяват хармонично на Пенелопе  скривайки всички преимущества и наблягайки минусите

За страдание, от доста години тя избира по този начин наречената „ безконечна класика “, която би била по-подходяща за елегантни дами над 60 години, в сравнение с за ярка испанка.

Тя е също толкоз консервативна в навиците си за хубост. Например прическата й остава на практика непроменена от доста дълго време: кичур тъмна коса, която звездата нормално носи на кок за алените килими.

Актрисата преди смяната

Вярно е, че през последните години актрисата от време на време изсветлява кичурите си, създавайки резултат на акценти върху косата си. Вярно, тогава се връща към естествения си цвят.

Но в този момент на едно от обществените събития Пенелопе беше забелязана в обновен облик. Удълженият фасул като че ли подмлади звездата, правейки я в действителност стилна и дръзка.

И с новата прическа, наподобява на хлапачка 

Изглежда, че Крус най-сетне е сменила фризьора си и е решила да направи смяна в очакване на пролетта. И това доста й отива.

Припомняме, че Пенелопе постоянно приказва за своите секрети за хубост в изявленията. Първо, това е храненето. Актрисата изцяло се отхвърли от захарта и млечните артикули, само че яде доста скотски протеини.

Крус спортува и изключително обича йога. Според звездата тези тренировки имат добър резултат освен върху размера, само че и върху общото енергийно равнище и, колкото и да не е за поверие, върху кожата.

Автор: Wday.ru

Източник: kliuki.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР