Знаците на Зодиака имат свои собствени специални периоди, когато късметът

...
Знаците на Зодиака имат свои собствени специални периоди, когато късметът
Коментари Харесай

Магията на Вселената: Кой е щастливият ти месец според зодиата

Знаците на Зодиака имат свои лични специфични интервали, когато шансът и просперитетът са на високо равнище. Но има и месеци, в които здравето и силата на всеки представител са подложени на тестване, което се трансформира според от месеца. Съществуват няколко значими астрологични насочни точки за това.

Период преди рождения ден

Един от най-трудните месеци в годината за всеки знак е месецът преди рождения ви ден. През този интервал може да чувствате липса на сила. Именно през такова време се усилва рискът от вирусни болести, като може да почувствате отмалялост и летаргично въодушевление.

Това се изяснява освен с астрологични фактори, само че и с психосоматика, защото тялото ви помни появяването си на този свят, а раждането е забележителен стрес както за майката, по този начин и за детето. С настъпването на рождения ден обаче, организмът ви ще получи нови сили и вие още веднъж ще бъдете изпълнени с сила.

Половин година

Кризисният интервал е шестият месец след рождения ви ден, когато минава тъкмо половината от персоналната ви година. През този интервал Слънцето ще бъде в съпротива на вашия зодиакален знак. Отново съществува възможност да се разболеете или да изпаднете в незаинтересованост.

В същото време си коства да помните, че има и противоположна страна: всеки от месеците може да ви бъде на шанс освен според от датата на раждане. Предлагаме ви да разширите хоризонтите си и да обърнете внимание на интервалите, които ще бъдат извънредно удобни за вашата зодия.

Разберете в изложба, кои са най-успешните месеци в годината за вска зодия.
Източник: dama.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР