Знаците, че шефът ви е доволен от работата ви, могат

...
Знаците, че шефът ви е доволен от работата ви, могат
Коментари Харесай

6 знака, че шефът ви е впечатлен от работата ви, дори да не си личи

Знаците, че шефът ви е удовлетворен от работата ви, могат да бъдат много фини и едвам доловими. Но е от решаващо значение да установите, че той/тя е на ваша страна, тъй като това е значима част от триумфа на работното място. В края на краищата вашата служба може да се увеличи, намали или редуцира. И всичко това зависи точно от шефа. Разбира се, постоянно можете да поискате противоположна връзка, само че в случай че ви е неловко, ето 6 сигурни знака, че началникът ви в действителност харесва по какъв начин се справяте с фирмените отговорности.

1. Предизвиква ви

Ако се чувствате претрупани от работа, това може да не е чак толкоз извънредно нещо. Естествено, умората не е за подценяване, само че самият факт, че началникът ви дава повече задания, в сравнение с смятате, че можете да извършите, приказва добре за неговата оценка.

2. Споделя вашите цели

Ако държите на прецизното работно време, осъществяването на избрани задания и достигането на заложените облаги за компанията, то няма метод той да не е удовлетворен от работата ви.

3. Уважава ви

Много е значимо да видите дали вашият управител ви възприема като пълноправна персона или просто като един от многото чиновници. Това си проличава най-много в диалозите на 4 очи – в случай че би трябвало да си тръгнете по-рано от работа, не се чувствате добре, имате потребност от отмора, вижте дали ще подходи с самостоятелно отношение към вас или просто ще съблюдава корпоративния кодекс.

4. Интересува се от мнението ви

В случай, че вашият началник се допитва до вас за разнообразни планове и тяхната реализация, това несъмнено е добър знак, който приказва, че ви има доверие и цени високо професионалното ви мнение.

5. Дава ви повече отговорности

Правенето на кафе и носенето на закуска не влизат в този лист. Но в случай че той ви дава да работите по най-важните планове за компанията, значи е сигурен, че ще се справите брилянтно.

6. Изпраща други чиновници при вас

Това може да е много досадно, само че също е добър знак. Ако някой ваш сътрудник желае указания или разяснение по даден въпрос и шефът го изпраща при вас, това приказва, че вашите професионални умения са високо ценени.

Редактор: Елица Христова
Източник: expert.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР