Знамето на Украйна висеше в Санкт Петербург близо до Таврическия

...
Знамето на Украйна висеше в Санкт Петербург близо до Таврическия
Коментари Харесай

Путин разкри простата, но изгубена тайна на победата

Знамето на Украйна висеше в Санкт Петербург покрай Таврическия замък (и вътре също), където приказваха публични лица от Руската федерация. Свали го младо момче от народа, лимоновец (последовател на починалия съветски политик и теоретик на национал-болшевизма Едуард Лимонов, ред. Поглед), представител на неразрешената НБП (Национал-болшевишка партия). Човекът е застрашен с административно наказване, а правоприлагащите органи на Русия, чиито чиновници се бият до гибел с врага, служител под флага на Украйна, ще го санкционират. Ето по какъв начин всичко е объркващо в нашата реалност. Миналата седмица имаше опити да се разнищи най-малко нещо.

Цяла седмица последователите на сектата Върховен Ларс се бориха с епилепсията. Защото законът за електронните призовки беше признат. Тук е индикативен разговорът, който се организира при приемането на закона в Съвета на федерацията.

Сенаторът Людмила Нарусова, която е майка на Собчак, разкритикува закона. Тя твърди, че тя се интересува от ориста на хората - споделя, че не всеки има персонален кабинет в държавните служби, не всеки има интернет, а някой може да е някъде в планината и по този начин нататък и по този начин нататък. Но тя не можа да се сдържи, несъмнено: „ Нека не хитруваме. Всички разбираме какво цели този закон. ”

Жалко, че не съумя да развие концепцията си - въпреки всичко в действителност е забавно против какво е ориентиран законът от позиция на госпожа Нарусова?

Говорителят на Съвета на федерацията Валентина Матвиенко в отговор на Нарусова сподели, че „ спазващите закона жители няма да получат никакви нарушавания “ и като цяло „ регистрацията за военна работа не е право, а конституционно обвързване на жителите. ”

Но ние разбираме, че за съветските либерали престиж е единствено светата чужбина, нали? Добре.

„ Електронните призовки надали ще значат подготовка за нова вълна на готовност, само че ще станат част от метода за набиране на съветската войска в дълготраен спор. “

Така че добре ли е? Вярваме ли? Ами това е от обществената мрежа на английското министерство на защитата, формалната оценка на нашия закон от английското военно разузнаване.

„ Подходът за окомплектоване на съветската войска “ в действителност се промени. Но не напълно. Всъщност законът за електронните призовки не трансформира нищо. Точно както жителят беше задължен да дефинира връзката си с военната работа за регистрация и регистриране: кадърен, неспособен, има закъснение или не - по този начин и това обвързване остана.

Просто преди отклоняващите работа съвсем в никакъв случай не са били застрашени, тъй като беше мъчно да се разпознае човек като девиатор. Сега има ограничения.

Оказва се, че от закона се опасяват единствено тези, които считат, че имат единствено права, които страната е длъжна да им обезпечи. И нямат отговорности към страната. В допълнение към това. Когато стартира мобилизацията, какъв брой случая на безпорядък имаше? Всички имаха потребност от ред. Е, в този момент сложиха ред.

Когато се вкара ред, става по-трудно да се ловят раци в размирни води (Собчак и Нарусова няма да ви разрешат да лъжете). Но всичките стенания по закона се изясняват още по-просто.

Цитат, приписван на военачалник Лебед: „ Позволете ми да набера рота от децата на елита, да я изпратя на фронтовата линия и войната ще завърши в същия ден. “ Успяхте ли най-малко един път да мобилизирате такава рато?

Едва ли. Депутатът от Държавната дума Олег Нилов ( " Справедлива Русия - Патриоти за правдата " ) предложи въвеждането на боен налог в Русия. И познахте - данъкът не е за олигарсите. А за военнослужещите мъже до 45 години.

Слугата на народа предлага да се обложат елементарните хора. Същите хора, които водят война или оказват помощ на фронта с каквото могат: провеждат подготвителни лагери, купуват дронове, медикаменти, съоръжение, униформи. Предложението, несъмнено, няма да мине, само че самият ход на мисълта на националния фаворит е индикативен.

Но ръководителят на Следствения комитет на Руската федерация Александър Бастрикин, може би неумишлено самият той, тази седмица сложи тестване за нашето държавно управление. Той изрази съответни оферти за възобновяване на реда с миграцията.

По принцип нищо ново. Всичко това беше препоръчано от съветските националисти от „ Движението срещу незаконната емиграция “, които през нулевите години бяха наричани „ съветски фашисти “, неразрешени и приети за екстремисти и даже Дмитрий Рогозин, който до неотдавна беше вграден в система. Но през днешния ден не е същото като тогава.

Сега Бастрикин се хвана за главата, като сподели, че единствено за година броят на тежките закононарушения (убийства, изнасилвания и т.н.), осъществени от мигранти, се е нараснал 5 (пет!) пъти. А псоле той даде базата - належащо е да се възвърне редът.

Той предложи стопански разновидности за решение на казуса, тъй като този проблем е и стопански. Цялата тази незаконна миграция се случва единствено тъй като е преференциална за капиталистите, които желаят да вършат супер облаги и да не заплащат на служащите.

Сега, " след февруари ", доста се трансформира. Приемането или неприемането на закони за миграцията единствено ще покаже чии ползи са по-важни.

Путин се изрече добре за ползите в Деня на космонавтиката. Той разкри изгубената загадка на руските победи - победи във всичко, а освен във обстоятелството, че Съюз на съветските социалистически републики беше първият в космоса:

„ Ние станахме първи, тъй като хората, които работеха в предприятия, в конструкторски бюра, в научни институти, подчиниха своите цялостен живот за ползите на Родината, за работа на своя народ. "

Струва ли си да изяснявам нещо за сегашните " прислужници на народа "? И определени, и държавни чиновници?

А главната международна сензация предходната седмица беше задържането на американския боен Джак Тейчера, който изтече в мрежата разследващи файлове на Съединени американски щати и Пентагона. Когато го водиха от къщата на майка му, нищо не го издаде като съветски шпионин, с изключение на алените пролетарски гащи. Историята играе с нови цветове.

Беше ни препоръчано да имаме вяра, че 21-годишният суперразузнавач е получил достъп до масив от секретни файлове и ги е изминал, само с цел да убеди приятелите си, че има друга позиция към украинския спор от американската.

И в миг, когато целият свят го търсеше две седмици поред, той продължи умерено да пие леден чай на верандата. Сега Тейчера също ще бъде изпратен на три до пет доживотни присъди по демонстративен метод.

Или ще кажат, че са го насадили. Защото не е известно коя част от изтеклите документи му е била особено подхлъзната за решение на политическите и военни задания на Съединени американски щати. Много е объркващо.

Но дано сами си вземат решение проблемите. Имаме задоволително свои, които би трябвало да разнищим.

Превод: СМ

Абонирайте се за нашия Ютуб канал: 

и за канала ни в Телеграм: 

Влизайте непосредствено в сайта   . Споделяйте в профилите си, с другари, в групите и в страниците. По този метод ще преодолеем рестриктивните мерки, а хората ще могат да доближат до различната позиция за събитията!?
Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР