Пореден фрапиращ случай на домашно насилие спрямо жена. Жертвата е

...
Пореден фрапиращ случай на домашно насилие спрямо жена. Жертвата е
Коментари Харесай

Шест часа бой с юмруци и ритници: Защо мъж преби толкова жестоко съпругата си?

Пореден фрапиращ случай на домашно принуждение по отношение на жена . Жертвата е от Враца. Тя е била нападната и свиреп пребита от втория си брачен партньор.

Двамата се скарали

Семейството е в развой на бракоразвод, а мъжът е с настояща ограничаваща заповед и няма право да приближава брачната половинка си.

Жертвата е била измъчвана часове наред – както душевен, по този начин и физически. Тя към момента е в болница, като не може да става от болничното си легло. Претърпяла е животоспасяваща интервенция.

 9 мин. " Европейският избор на България ": Заключителен евродебат в ефира на bTV (ВИДЕО)  Първи случаи на ухапвания от змии по Черноморието ни 2 мин. Първи случаи на ухапвания от змии по Черноморието ни  Арестуваха българин, сложил ковчези под Айфеловата кула (СНИМКИ) 2 мин. Арестуваха българин, сложил ковчези под Айфеловата кула (СНИМКИ)  Летни температури и гръмотевични стихии в неделя 2 мин. Летни температури и гръмотевични стихии в неделя  Новородено бебе издъхва, откакто фамилното куче го нахапва в креватчето му 2 мин. Новородено бебе издъхва, откакто фамилното куче го нахапва в креватчето му  Отбелязваме 148 години от подвига на Христо Ботев и неговата чета 6 мин. Отбелязваме 148 години от подвига на Христо Ботев и неговата чета  9 мин. " Европейският избор на България ": Заключителен евродебат в ефира на bTV (ВИДЕО)  Първи случаи на ухапвания от змии по Черноморието ни 2 мин. Първи случаи на ухапвания от змии по Черноморието ни  Арестуваха българин, сложил ковчези под Айфеловата кула (СНИМКИ) 2 мин. Арестуваха българин, сложил ковчези под Айфеловата кула (СНИМКИ)  Летни температури и гръмотевични стихии в неделя 2 мин. Летни температури и гръмотевични стихии в неделя  Новородено бебе издъхва, откакто фамилното куче го нахапва в креватчето му 2 мин. Новородено бебе издъхва, откакто фамилното куче го нахапва в креватчето му  Отбелязваме 148 години от подвига на Христо Ботев и неговата чета 6 мин. Отбелязваме 148 години от подвига на Христо Ботев и неговата чета

„ Дъщеря ми към момента не може да става от леглото. Има катетър, дренаж и е на памперси. Много я боли. Не може да става. Не може да се храни. След случило се тя беше качена незабавно в операционна зала. Ако не бяха я оперирали, евентуално нямаше да оцелее “, споделя майката на пребитата жена, която пожела анонимност, тъй като и тя е заплашвана няколко пъти.

Гръцките чиновници на реда демонстрират безразличие, а 28-годишната жена е убита, откакто подава тъжба

Разтревожената майка споделя още, че побойникът отишъл в следобедните часове до магазина, в който работи брачната половинка му. Жената заключва вратата и звъни в полицията, до момента в който мъжът ѝ прави жестове, че ще я заколи.

„ По-късно тя е била с адвокатката си при прокурора. Прибира се и вижда, че той е бил в дома ѝ. Ужасява се и незабавно заключва вратата. Отива в кухнята и вижда чаша с водка и телефон. Обръща се да излезе, само че той изскача от спалнята и я хваща “, споделя още майката.

От 2018 година обвиненият живеел на фамилни начала с потърпевшата

Близо шест часа насилникът изтезава жертвата си. Накрая вади револвер и нож и се обръща към нея с думите: „ Няма да те убия, както съм ти заречен, ще ти подаря живота, само че не ме предавай, тъй като ще пострада цялото ти семейство “.

Мъжът напуща жилището, а дамата изпада в потрес. „ Той ѝ е строшил телефона, с цел да не може да се обади на никого. Въпреки това събира сили и лазейки отива до нощното шкафче, вади остарял телефон без карта, само че обвързван с интернет. Звъни посредством управител на щерка си и споделя, че е зле “, споделя още разтревожената майка.

Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР