Знамето на Украйна беше издигнато пред Министерството на отбраната в

...
Знамето на Украйна беше издигнато пред Министерството на отбраната в
Коментари Харесай

Издигнаха украинското знаме пред Министерството на отбраната в Скопие

Знамето на Украйна беше издигнато пред Министерството на защитата в Република Северна Македония тази заран в символ на поддръжка за отбраната на териториалната целокупност и суверенитета на Украйна и в навечерието на втората година от началото на съветската инвазия, почнала на 24 февруари 2022 година, оповестяват от Министерството  на защитата в Скопие.
Всичко по тематиката: Руската инвазия в Украйна 12742
Украинското знаме пред Министерството на защитата ще се вее дружно със знамето на Република Северна Македония до понеделник, а на издигането му са участвали министърът на защитата на страната Славянка Петровска и посланикът на Украйна в Северна Македония Лариса Дир.

Досега държавното управление на Република Северна Македония е взело дванадесет решения за военна и филантропична помощ за Украйна. Украински бойци бяха обучавани на полигона Криволак, а министър Славянка Петровска удостовери на срещата на Съвета НАТО-Украйна, която се организира в Брюксел предходната седмица, че поддръжката за Киев ще продължи, прецизират от Министерството на защитата на Северна Македония, съобщи Българска телеграфна агенция.

Последвайте канала на
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР