Знаменитостите у нас често твърдят, че поддържат страхотни отношения с

...
Знаменитостите у нас често твърдят, че поддържат страхотни отношения с
Коментари Харесай

СЕМЕЙНИ ВОЙНИ: Анелия и Емилия скараха родата на Коко, свекървата на Златка я прокле, Ралица Паскалева на нож с майката на Салпаров и още…

Знаменитостите у нас постоянно настояват, че поддържат страхотни връзки с половинките на околните, само че истината не постоянно е такава.

Златка Димитрова и майката на половинката й Миро са на нож през цялото време и макар опитите на Миро да ги сдобри това не се случи. Преди да роди, Черната Златка направи сензационни разкрития, че свекърва й я е проклела. Причината за войната сред двете е, че Златка се настани в дома на мъжа си, преди той дефинитивно да се раздели с тогавашната си брачна половинка. Единствения образец за вероятно помиряване посред им бе рождения ден на детето на Злати, който бе отпразнуван при баба му.

От фамилни драми може да се ожали и Ралица Паскалева, която скоро подари волейболиста Теодор Салпаров със наследник. Актрисата не поддържа положителни връзки със свекърва си, която била извънредно напориста и се опитвала по всякакъв начин да направлява Ралица, която за момента мълчи по въпроса.

Лют скандал се развихри сред Мария Илиева, гаджето й Георги и родителите му. Дори след появяването на бебето, родителите на Георги не пожелаха да се срещнат с изпълнителката. Свекървата още по-люто се разсърдила, че бебето не е кръстено на бащата на Георги Иван. Мария е малко по-млада от свекърва си, което било проблем и за останалите от родата.

Същата драма има сред певицата Деси Слава и околните на Благой, от който тя има дете. Връзката сред Деси и по-младото й гадже не бе призната съществено, а новината, че чакат дете раздруса освен почитателите на певицата,  но и приятелите на двойката.

Съвсем скоро певицата Таня Боева се оплака от свекъра си, който дружно с някогашния й брачен партньор Мишо Бургуджиев я заплашват с похищение и обезпечение за побой. В момента текат процесулано-следствени дейности  по случая. Изненадващо драмата в фамилията на Боева идва половин година след развода й с композитора.

Попфолк изпълнителките Емилия и Анелия се оказаха причина роднините на Коко Динев да се разделят на два лагера. Част от тях в никакъв случай не са спирали да симпатизират на брюнетката, която роди щерка на предприемача. Макар Емилия да го подари с две деца, това не промени мнението на околните на Коко. Сега той и двете пайнерки поддържат връзки единствено поради децата, написа „ Телеграф “.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР