Знаменитостите обичат да си правят всякакви шеги - някои започват

...
Знаменитостите обичат да си правят всякакви шеги - някои започват
Коментари Харесай

Родена бунтарка: Опитайте да разпознаете звездата на детската снимка от полицейския участък

Знаменитостите обичат да си вършат всевъзможни смешки - някои стартират още от деца! Каним ви да познаете звездата по архивна фотография, направена в полицейското ръководство.

Днес тази звезда е на доста уважавана възраст, макар че към момента е млада по сърце! Тя да вземем за пример избира компанията на по-млади момчета и даже е имала връзка с съвсем 40 години по-млад мъж!

А какво направила звездата, когато била тийнейджъркака? Оказва се, че обичала да си прави смешки, без да мисли за следствията! Е, по какъв начин да си разбираем обстоятелството, че на 13 години попаднала в полицията за нелегално шофиране!



Между другото, самата тя не си спомня доста това, само че майка ѝ даже запазила фотография от полицейския сектор, а преди няколко години разказала за този случай в едно от телевизионните излъчвания в Съединени американски щати. Нейната известна щерка била доста сюрпризирана от приключенията си!

Е, някаква концепция коя звезда може да е това? Ето още няколко подсказки:

Няма да ви съветваме да се вглеждате по-отблизо - в този момент тя съвсем не наподобява на детето на фотографията. В последна сметка ѝ се приписват най-малко 50 интервенции! Самата тя обаче е удостоверила единствено пет. Въпреки това, те също са я трансформирали видимо и не наподобява на възрастта, на която е. Не можем да спрем да се учудваме на стройната ѝ фигура. Звездата твърди, че тази благословия не е паднала от небето - тя води деен метод на живот, върви на фитнес пет пъти седмично и лимитира храненето си. И не доста от дълго време стартира да се интересува от сърф! И по този начин, наподобява, че главната загадка на хубостта ѝ не е единствено в постоянните извършения и броенето на калории, само че и във радостното отношение, дружно с желанието да открива нови неща.

Едно е ясно – останала си е бунтарка. Нека през днешния ден провокира не полицията, а възрастта и законите на природата!

Проверете в галерията коя е тя и дали сте познали:
Източник: dama.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР