Знаменитостите имат достатъчно време, за да се приготвят за червения

...
Знаменитостите имат достатъчно време, за да се приготвят за червения
Коментари Харесай

13 тайни на червения килим, които помагат на звездите да изглеждат добре

Знаменитостите имат задоволително време, с цел да се подготвят за аления килим: нанасянето на грим, оформянето на косата и окончателното монтиране на тоалета лишават 2-3 часа. А с цел да се подсигурява, че събитието ще премине безпрепятствено и външният тип на звездите ще остане безукорен, се грижат техните стилисти.

Гъба и чорапи за следи от дезодорант

 Петната от дезодорант върху черна рокля могат да скапват всяка визия. Можете да се отървете от тях със специфична гъба, с цел да премахнете следите от дезодорант. Но в случай че не е на разположение, можете да употребявате елементарен найлонов чорап. Просто би трябвало да разтриете петното с него и то към този момент няма да бъде толкоз видимо.

Слипове-стикери

Когато разфасовките по роклята или нейната бистрота изключват опцията за класическо долни дрехи, на помощ на звездите идват стикерни бикини. Холивудските стилисти назовават ​​такова долни дрехи “жизненоважно ” в сезона на филмовите награди.

Два комплекта за намаляване едновременно

 Ким Кардашиян не крие любовта си към оформящите облекла и даже развива лична марка. И един път тя призна, че от време на време носи два комплекта за намаляване едновременно. Всичко, с цел да се чувствате уверени под погледа на камерите.

Пастис (стикери за гърдите)

 Рокли с надълбоко деколте или транспарантни вложки допускат, че гърдите ще бъдат покрити с нещо незабележимо. Паститата или стикерите за гърдите са едни от обичаните фешън хакове на звездата. Класическите ваденки идват в бежово, само че има и обилие от декоративни, искрящи варианти, които, в противен случай, притеглят вниманието към тази част от тялото.

Основни неща в дамска чанта

 За да бъдат готови за всеки случай, стилистите слагат най-важните неща в чантите на своите отделения: безвредна игла, конец, вден в игла, и тиксо. А при положение, че звездата не помни името на дизайнера на роклята си, може да надникне в измамниците, които също ще бъдат в портмонето й.

Шкурка за обувки

 Джанет Мъндел е стилист на звезда, която е обличала звезди като Ариана Гранде и Джиджи Хадид. За своите клиенти тя търка подметките на обувките си с шкурка, защото аленият килим може да бъде много хлъзгав. Този хак усъвършенства сцеплението на подметката с повърхността и подсигурява, че звездите няма да паднат пред папараците и сътрудниците.

Антистатичен, с цел да не залепва роклята по краката

 Статичното електричество много елементарно. Сигурен метод да се отървете от това досадно лепкаво чувство и да се уверите, че роклята ви пада на красиви гънки, е да употребявате добър остарял антистатичен сътрудник. В рискови случаи може да се размени с лак за коса.

Кърпички за подмишниците

 Тази техника оказва помощ да се избегнат тъмни кръгове по облеклата и следи от дезодорант. Например, актрисата Джесика Бийл слага тишу хартия върху кожата си, до момента в който кара за събитие, и я изхвърля, преди да си тръгне. Между другото, за същата цел се употребяват изрязани подложки, които се пришиват в рокли или се залепват от вътрешната страна.

Тичане нагоре по стълбите за тонизирана фигура

 Фитнес гуруто, чиито клиенти са Риана, Меган Фокс и Ким Кардашиян, моли всички нейни подопечни да носят фитнес гривни. И тъкмо преди събитието тя ги кара да тичат нагоре по стълбите. Друг неин съвет е да понижи захарта няколко седмици преди церемонията, с цел да се отървете от непотребната подутина.

Торбички за храна в ботуши

 В случаите, когато би трябвало да носите високи ботуши с стеснен връх или ботуши над коляното, звездните стилисти употребяват елементарни найлонови торбички за храна. Те се носят на крайници и улесняват процеса на обуване, намалявайки триенето.

Паста за зъби за обувки

 Пастата за зъби е потребна освен за миене на зъбите. Той е съвършен за ободряване на износени обувки. Стилистите поучават просто да нанесете задоволително количество паста върху влажна забрадка и по-късно да избършете обувките с нея.

Лента за кръста

 Стилистката Микаела Ерлангер нормално прибавя оребрена панделка към вътрешната страна на множеството си рокли. Фиксира талията, а фигурата наподобява доста по-стройна. Такива ленти, съгласно стилиста, са по-удобни от корсет или долни дрехи за намаляване. Между другото, носена върху рокля, панделката ще се трансформира в добър акцент и също по този начин образно ще понижи талията.

Танцуващи бримки за задържане на роклята

 Танцовата бутониера е просто дребна бутониера, направена от плат, който пасва на цвета на роклята. Пришита е на равнището на дланта, тъй че елементарно можете да я издърпате с пръсти и да повдигнете полата. Много стилисти шият такива съоръжения върху роклите на своите клиентки, с цел да могат да го държат грациозно при вървене и да не се заплитат в подгъва.

Какви лайфхакове употребявате преди значимо събитие?

Източник: apetiten.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР