Знам, че не съм най-високият вратар на света, но какво

...
Знам, че не съм най-високият вратар на света, но какво
Коментари Харесай

Героят на Англия: Не съм най-високият вратар, но какво от това?

" Знам, че не съм най-високият вратар на света, само че какво от това? ", попита новият воин на Англия Джордан Пикфорд след историческата първа победа с дузпи на международно състезание. 185-сантиметровият пазач на " Евертън " избави последния удар на колумбиеца Карлос Бака и по този начин оказа помощ на Трите лъва да стигнат до 1/4-финал против Швеция.

" Бях проучил противника. Знам, че владея мощ и инстикт. Не ми пука, че не съм най-големият вратар, значимото е да съм на вярното място в точния миг и да направя спасяването. Нужно е просто да заемеш вярната позиция ", съобщи Пикфорд.
Този път наслада за Англия след дузпи: " Трите лъва " са на четвъртфинал (ГАЛЕРИЯ) Тимът на Гарет Саутгейт победи Колумбия с 5:4 след продължения и наказателни удари
" Знаехме, че ще спечелим този мач, даже и да се стигне до дузпи. Бяхме уверени, че сме способни да победим ", добави вратарят.

Пикфорд бе подложен на критика от белгийския си сътрудник Тибо Куртоа след дуела сред двата отбора в груповата фаза. Тогава " алените дяволи " се постановиха с 1:0, а съгласно Куртоа вратарят на Англия просто е прекомерно невисок и по тази причина не е съумял да отрази удара на Аднан Янузай, трансформирал се в победно попадение.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР