Знаковият американски радиоводещ и племенник на убития американски президент Джон

...
Знаковият американски радиоводещ и племенник на убития американски президент Джон
Коментари Харесай

Обвинения към Бил Гейтс за смъртоносни ваксини и диктатура над здравни системи - slava.bg

Знаковият американски радиоводещ и племенник на убития американски президент Джон Ф. Кенеди - Робърт Кенеди упрекна Бил Гейтс, че има намерение да откри тирания над международните здравни системи посредством „ стратегическа филантропия, която храни фармацевтичния бизнес, благосъстоятелност на Гейтс “.

X На уеб страницата на нетърговската организация Сhildren’s Health Defense Робърт Кенеди-младши разгласява публикацията “Глобалистката стратегия за имунизиране на Гейтс: Вариантът за наложителната имунизация със сигурни печалби”. Кенеди написа, че имунизациите, създадени от фармацевтичните компании на Бил Гейтс, са предизвикали гибелта на доста хора по света.

"Индийските лекари упрекват Гейтс, който пое контрола на Националната техническа консултативна група на Индия по имунизацията (NTAGI), в унищожителна зараза от изострен детски паралич, парализираща 490 хиляди деца, повече от предстоящото през 2000-2017 година

През 2017 година държавното управление на Индия анулира програмата за имунизация на Гейтс. Разследванията на държавното управление на Индия демонстрират, че лекарите, финансирани от Гейтс, са принуждавали селските девойки да се имунизират, сплашвали са родителите им, фалшифицирали са формуляри за единодушие и са отказвали здравна помощ... ", твърди Кенеди и прибавя, че делото против Гейтс било висящо във Върховния съд на Индия. * Припомняме, че против Гейтс не е имало дело в Индия.

Там имаше гръмък случай поради здравната организация PATH (Program for Appropriate Technology in Health) - поради изследване от 2009 година в Индия, с което да откри може ли да бъдат понижени инфекциите от човешки папиломен вирус посредством имунизация. Стартирано е следствие, откакто умират 7 девойки, само че проверяващите потвърждават, че гибелта им няма нищо общо с имунизациите - първото момиче се удавило, второто е умряло от захапване на змия, други две са се самоубили, петото умира от затруднения след малария, шестото е умряло поради тресчица, а седмото е получило аневризъм.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР