Знаете ли кой е най-скъпият имот в Калифорния, който продължава

...
Знаете ли кой е най-скъпият имот в Калифорния, който продължава
Коментари Харесай

Кой е собственик на най-скъпия имот в Калифорния?

Знаете ли кой е най-скъпият парцел в Калифорния, който продължава да държи върха за мултимилионна договорка при продажба на жилище за 2023 година? Е, надали името на стопаните ще ви изненада изключително.

Собствениците са най-богатата двойка в света на шоубизнеса, Бионсе и Джей Зи . Имението пък е с повърхност от 40 000 кв.м. и се намира в най-тузарския квартал в Малибу, Парадайз Коув , който множеството хора назовават " Плажът на милиардерите ".



Музикантите се снабдиха с къщата през предходната 2023 година, като " скромната " цена, която заплатиха за удоволствието бе 190 милиона $ . Комплексът е ситуиран на повърхност от 8 акра и е планиран в обичания им японски минималистичен жанр, с който нашумя архитектът му Тадао Андо.

Основната резиденция разполага с 8 спални и 11 бани, 4 обособени басейна, бар, частна хеликоптерна площадка и куп други екстри . Построен е от предходните притежатели, Бил и Мария Бел, които са го довършвали в продължение на цели 10 години.

Иначе на нас сумата, за която е добит, може и да звучи впечатляващо, само че съответно за Джей Зи и Бионсе е " капка в морето ". Двойката е фамозна и с достиженията си в областта на недвижимите парцели, като има вложения за милиони в Щатите. Общото им финансово положение пък се дефинира на към 3 милиарда $.

Не пропускайте най-важните вести - последвайте ни в 
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР