Знаете ли кое е най-лошото чувство – да откриеш, че

...
Знаете ли кое е най-лошото чувство – да откриеш, че
Коментари Харесай

Тревожни признаци, че той не те обича истински

Знаете ли кое е най-лошото възприятие – да откриеш, че индивидът, който обичаш, в действителност не изпитва същото към теб.  Още по-болезнено е, когато сте във връзка и се окаже, че той единствено се преструва за възприятията си.

 

Ако се колебаеш, че той в действителност не те обича същински, ето някои явни признаци за това

 

Търси те, единствено когато има потребност от нещо.

Ако с половинката ви не сте стигнали до стадий, в който да живеете дружно, замислете се какъв брой постоянно той ви търси. Например, в случай че желае някаква услуга или би трябвало да вземе пари назаем, той може непрекъснато да ви се обажда от заран до вечер, с цел да види по какъв начин сте. След като получи това, от което има потребност, той ще се върне към нормалното „ нямам време за теб “.

Постоянно желае нещо в подмяна.

Да обичаш някого значи да му помагаш безкористно. Ако обаче приятелят ти желае нещо в подмяна, когато го прави, това не е добър знак.

Винаги ти правиш първата стъпка.

Ако твоят човек е влюбен в теб, очаквайте той да инициира срещи и занимания. Въпреки че не е наложително мъжете да вършат първата крачка всякога, в тяхната природа е да преследват дамите, които харесват. Така че, в случай че половинката ви постоянно чака първо да му изпратите SMS или да му се обадите, да го поканите за среща или да вършиме други неща дружно, може би той в действителност не ви харесва по този начин, както мислите.

Не се държи кавалерски.

Приятелят ти оставя ли те да носиш тежки неща като покупките да вземем за пример, даже в случай че той е в близост? Малко евентуално ли е той да ти отвори вратата или да ти сервира храна? Ако гаджето ти не се интересува от твоя комфорт, той не е благородник. По-лошото е, когато той може да се държи като подобен по отношение на другите, само че не и към теб.

Приема те за даденост.

Кога един мъж може да те одобри за даденост? Например, той знае, че го чакаш за среща, само че внезапно получава позвъняване от приятелите си и взема решение да анулира уговорката ви в последния миг.

Флиртува с други.

Това е един от най-очевидните признаци, че нещо в връзките сред вас не е наред. Въпреки че има хора, които в действителност не обичат да показват възприятията си, в случай че хванеш половинката ти, че флиртува с други дами, значи имате проблем.

Не се интересува от възприятията ти.

Ако гаджето ти не се интересува от възприятията ти, той не ви обича същински. Мъж, който обича приятелката си, ще заобикаля да прави нещата, които могат да я разстроят. Въпреки това, знай, че заслужаваш някой по-добър, в случай че твоят човек не се трогва от сълзите ти или си разрешава да те наскърбява, даже когато знае, че те наранява.

Крие телефона си.

Гаджето ти се ядосва ли, когато докоснеш телефона му? Против ли е шерването на пароли с теб, тъй като поверителността има огромно значение за него? Разбира се, че всеки има потребност от персонално пространство, само че човек, който в действителност обича някого, ще цени прозрачността и доверието и няма да има от какво да се тормози.

Лъже те и пази секрети.

Ако няколко пъти към този момент си хванала гаджето си да те лъже, не трябва да му вярваш. Ако в действителност те обичаше, щеше да избегне разрушаването на доверието ви. Освен това той ще бъде почтен с теб, тъй като знаеше, че заслужаваш истината. Човек, който те обича, би бил открит, почтен и транспарантен с теб. Освен това той би ти се доверил повече от всеки различен и не би пазил секрети. Да, построяването на доверие изисква време, само че в случай че не си му дала мотив за подозрение в теб и все пак продължава да крие всякакви неща, това не приказва добре за него.

Не те поддържа.

Ще схванеш дали половинката ти в действителност те обича, в случай че той поддържа твоите цели и инициативи. Ако гаджето ти продължава да те обезкуражава, това значи, че не има вяра във вас. Ако беше влюбен в теб, щеше да е най-големият ти покровител.

Източник: happywoman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР