Знаете ли какво означава съкращеноето OS? Операционна система. Всъщност тя

...
Знаете ли какво означава съкращеноето OS? Операционна система. Всъщност тя
Коментари Харесай

ОS:EVA - три впечатляващи авторки в един арт проект, който не бива да пропускате

Знаете ли какво значи съкращеноето OS? Операционна система. Всъщност тя е съществена движеща част от цялостния компютърен систематичен програмен продукт, който ръководи и координира ресурсите и дейностите на хардуера и софтуера. Оценка за съвместимост разпределя дилемите по време, възнамерява и пресмята ефикасността на прилагане на опциите на системата, тя е медиатор и реализатор. Така и актуалната жена е съществена движеща част в избрани аспекти от живота, тя влиза в ролята на разпределител, основен или вторичен реализатор в действия от всевъзможен темперамент.

Отделно самата дамата като субект, се задвижва и от напълно разнообразни по темперамент кодове. Нейната вътрешна операционна система е с доста по-фини настройки и моторика, реагираща постоянно необяснимо, характеризира се с прочувствени решения, чувствени изрази и отговори, дълбока интуитивност и ярка експресивност, нежна и ласкава. Друг път е безапелационна и внезапна, ядосана и неопровержима в дейностите си. Тя е неделима част от цялостния механизъм на днешното общество и фамилията, един до друг с мъжа, негов конкурент, само че и поддръжка.



Интригуващата експизиция е дело на три страхотни авторки - Надежда Розева-Грийн (съвременен медал), Емануела Ковач (графика) и Нина Лишовска (скулптура – метал и стъкло), които демонстрират новите си произведения, особено основани за плана OS:EVA. И трите авторки работят в областта на модерно изкуство, одобрени в региона и жанра в който работят, вълнуват се от разнообразни обществени и публично значими тематики, както търсят отговори и на по-интимни и персонални, всемирен или метафизичен въпроси.

Виж повече тук:
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР