Знаете ли какво говори за вас цветът на очите ви?

...
Знаете ли какво говори за вас цветът на очите ви?
Коментари Харесай

Разберете какво казва цветът на очите ви за вас!

Знаете ли какво приказва за вас цветът на очите ви? Нищо чудно, че споделят, че очите са огледало на човешката душа. Вглеждайки се в тях, можете освен да разберете настроението, само че и да определите характера на човек. С тази информация ще научите за скритите си качества или ще си извършите извод за характерностите на друго лице.

Цветът на човешкото око и неговото значение:

1. Наситено кафяви. Този цвят на очите е присъщ за волевите и целеустремени персони. Те стоят крепко на краката си и знаят какво желаят от живота.

2. Светло кафяви. Кафявият цвят съставлява успокоение и непоклатимост. Той указва духовността на своя собственик, податливост да мисли за смисъла на живота. Такива хора са уверени в качествата си и премерени във вземането на решения.

3. Черни. Човек с черни очи има връзка с другия свят. Това са хора с богат вътрешен свят и мощна сила. Те са буйни, темпераментни и целенасочени.

4. Зелени. Този цвят на очите се следи при креативен хора. Такъв човек постоянно се интересува от духовни въпроси, обича да поддържа връзка с забавни хора и да научава нови неща.

5. Сиви. Този цвят на очите придава на човек загадъчност и тайнственост. Всъщност такива хора са много променливи и постоянно самите те не знаят какво желаят от живота.

6. Сини. Този цвят на очите приказва за романтиката и мечтателността на своя притежател. Това са хора с положително сърце.

7. Лилави. Този цвят на очите в природата е доста необичаен. Той указва любознанието на мозъка и ексцентричните възгледи на притежателя им.

Сега знаете, че характерът на индивида и цвета на очите са взаимносвързани. Но към момента има някои забавни обстоятелства, които няма да бъде ненужно да ги знаете.

Знаете ли, че:

• Всички хора се раждат с безцветни очи. Те получават пигмент малко по-късно.
• До зрелост цветът на очите може да се промени.
• Генетиката удостовери обстоятелството, че всички антични хора са с кафяви очи. За появяването на други нюанси е съдействала разновидност на гена и понижаване производството на меланин.
• Различните цветове на лявото и дясното око се появяват вследствие на остатък или недостиг на меланин.

Като научите повече за цвета на очите на човек, можете по-добре да разберете неговия темперамент.

Източник: bukvarche.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР