Знаете ли, че има четири свещени точки в една календарна

...
Знаете ли, че има четири свещени точки в една календарна
Коментари Харесай

21.12.2021-Денят на Зимното Слънцестоене

Знаете ли, че има четири свещени точки в една календарна година?

Ето кои са те: лятно и зимно слънцестоене, есенно и пролетно равноденствие. Някои от вас може би знаят какви неповторими благоприятни условия се разкриват пред вас в тези невероятни дни със мощна космична връзка.

Но датата 21 декември 2021, е още по-уникална и специфична.

Последната свещена точка за тази година ще бъде специфична дата и миг, който ще се трансформира в повратна точка в ориста на цялото човечество! Звучи ли ви завладяващо? Наистина ще бъде забавно и вълнуващо.

Нека проследим по ред идните събития, свързани с този ден.

Енергиите, които ще нахлуят на 21 декември, ще повлияят по този начин, че всичко проявено ще получи голяма мощ и ще бъде стартиран портал за мащабиране, който пък беше отворен на 12 декември, тази година. Ето за какво, тези две дати са толкоз тясно свързани.

Още забавни обстоятелства:

Най-напред, зимното Слънцестоене и неговото въздействие върху огромна част от човечеството, ще се засилят от пълнолунието, което настъпи на 19 декември, когато ще получим голям прилив на свещена сила, идваща фините небесни сфери.

А в утрешният ден ще получим цялостен енергиен заряд и мощ, които ще ни приготвят, на енергийно равнище, за необикновен квантов скок.

След това, в случай че насочите погледа си в посока Египет, ще видите, че там се случват невероятни събития, които непосредствено ни демонстрират по какъв начин жителите на тази антична страна правят усилена подготовка за зимното Слънцестоене и идното Издигане:

В доста антични времена, преди хиляди години, Слънчевият връх на Хеопс почнал да се движи. Тази неповторима светиня е пренесена в Големия египетски музей.

Откриването на алеята на Сфинксовете (датираща от преди 3000 г.)-проект от 10 години, която е била място за осъществяване на празничните шествия на античните египтяни. Именно тя свързва Карнак и храмовете в Луксор. Отварянето на тази алея, в наши дни, несъмнено не може да се назова инцидентно събитие.

В момента, в страна с несигурно икономическо развиване се строи интензивно цялостен град, в който явно се влагат обилни средства.

Всички тези приятни и радостни събития се случват на фона на царуващата сегашна обстановка в международен мащаб!

Може би, сами усещате, а някои от вас и виждат, че всичко, което се случва, ни демонстрира безусловно ясно, че сме на прага на грандиозни промени, които се чака да стартират напълно скоро.

„ Свържете “ се и се слейте с силата на Слънцето:

– Застанете с лице на изток.

– Благодарете на Слънцето за всички хубави неща в животът ви и помолете за съвет и помощ за в бъдеще.

– Визуализирайте бъдещето си по този начин, както бихте желали да го видите. Вслушайте се в себе си, потопете се в сетивата си и оставете Слънцето да се зареди и да ви извърши със своята огнена сила.

 

 

 

 

 

Източник: happywoman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР