Знаем, че Гриша Ганчев, сегашният собственик каза, че ще напусне

...
Знаем, че Гриша Ганчев, сегашният собственик каза, че ще напусне
Коментари Харесай

Предизборна лакардия за ЦСКА на ”войводата” Каракачанов

Знаем, че Гриша Ганчев, сегашният притежател сподели, че ще напусне клуба. Каракачанов можеше да отиде на стадион " Българска войска " и да ги придобие. Още не е отишъл, чакат го.....

" Много от последователите на ФК ЦСКА все по-настойчиво слагат въпроса за връщането на клуба към Министерството на защитата. Известно е, че ЦСКА освен е основан като Централен Спортен Клуб на Армията към военното министерство, само че и най-славните страници в неговата история са директно свързани с тази национална институция.

Какво е Вашето мнение за вероятно връщане на ФК ЦСКА към Министерството на защитата? " Този въпрос бе заложен към министъра на защитата Красимир Каракачанов от горещи последователи на ЦСКА на среща с жители в град Пазарджик през днешния ден. Това е тематика, която може да бъде обсъждана, съобщи в отговор министър Каракачанов. Той акцентира, че въпросът би могъл да откри своето почтено позволение в полза на институцията Министерство на защитата и на футболния клуб ЦСКА. ", написа оше в министерския уебсайт.

Боже опази, армейския клуб. Ако това стане, ЦСКА отново ще я чака орис като при Александър Томов и Титаните. Отдавна минаха и времената на ведоствените тимове,когато ЦСКА беше на МО, а Левски на Министерство на вътрешните работи. И дали в случай че не влезе в Народното събрание, Каракачанов ще остави акциите за Вътрешна македонска революционна организация. Червените почитатели са патили и препатили. Едва ли ще се заловен на " войводската " предизборта въдица като шарани.

Каракачанов е по-добре да не се занивава с предизборни футболни лакардии. А да отговори на въпроса, по какъв начин е издигал в кариерата полковника от МО, който е упрекнат за разузнавач от Гешев. Да поеме отговорност и за дейностите на Военна полиция, която отново съгласно основния прокурор, не си е мръднала пръста за откриване на шпионската група. Защото точно военният министър е директен шеф на работа " Военна полиця " във ведомството.

Калин Джумайски
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР