Знаем, че ако искаме да отслабнем, да сме стегнали и

...
Знаем, че ако искаме да отслабнем, да сме стегнали и
Коментари Харесай

Какво постигаме само с една тренировка

Знаем, че в случай че желаеме да отслабнем, да сме стегнали и мускулести, преди всичко ни трябват мощна воля и неизменност . Защото резултатите не идват с магическа пръчка и би трябвало да поработим крепко за тях.

Най-трудно обаче е началото. А даже единствено една подготовка оказва върху организма ни резултат, който със несъмнено ще ни накара да създадем още една, и още една, и още една.

Една подготовка е в положение да ускори метаболизма ни в границите на идващите два дни. Упражненията оказват резултата върху два типа неврони в мозъка.
 Снимка 453682

Едните са свързани с намален вкус и глюкоза в кръвта, както и с нараснало изгаряне на сила. А другите - с повишение на апетита и закъснение на метаболизма.

Всяка подготовка, която може да бъде и единствено 20 минути на пътеката, задейства действието на първия вид неврони и подтиска това на втория за 48 часа. А най-хубавото е, че с всяка идната този резултат се удължава от ден на ден , написа Тhe Healthy.
 Снимка 453683

Освен това, тренировките ни карат да се усещаме по-малко гладни в границите на идващите шест часа , което още веднъж е обвързвано с действието на задействаните неврони.
 Закуската, тренировката преди нея и за какво е по-ефикасна
Закуска или подготовка - кое да е първо

Неочакван резултат

Така изводът, до който се доближава е, че не е належащо доста, с цел да настъпи смяна в активността на невроните . Дори разходките и неинтензивните извършения също оказват своя резултат върху метаболизма.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР