Знаехте ли, че зодиакалният знак, в който се намира Луната

...
Знаехте ли, че зодиакалният знак, в който се намира Луната
Коментари Харесай

Ако си роден с Луна в Козирог

Знаехте ли, че зодиакалният знак, в който се намира Луната по време на вашето раждане разказва вашите прочувствени реакции? Точно по този начин, Луната може да бъде в един от 12-те зодиакални знака и според кой е той, неговите характерности ще дават отговор за вашата емоционалност, чувства и подсъзнание.

В тази публикация ще разгледаме по-подробно какви са характерностите на хората с луна в Козирог и какво крият те надълбоко в самите себе си.

Хората с луна в Козирог са сдържани и видимо наподобяват извънредно студени и безчувствени. Наистина бихме могли да ги съпоставим със стена, която мъчно може да бъде разрушена. Те рядко демонстрират своята емоционалност, а с цел да го създадат се изисква доста време и старания от тяхна страна.

Дори в доста сложни моменти тези хора наподобяват непоклатими като канара, само че и скалите могат да бъдат разрушени с неизменност. Едва ли в миналото ще ги видите да плачат, а в случай че по някаква случайност това се случи, сега в който осъзнаят какво се случва, незабавно ще се активизират и ще вдигнат стените още веднъж.

За да се разкрие прочувствено един човек с Луна в Козирог се изискват доста старания от страна на индивидът насреща. Дълго време ще се наложи да му се потвърждават, а индивидът с Луна в Козирог ще ги слага непрекъснато пред тествания за доказване на тяхното доверие.

Тези хора имат забележителна амбициозност и самодисциплина. Дори като деца някак насладата от детството се е изплъзвала от пръстите им и са били виновни и сдържани. Въпреки всичко, хората с Луна в Козирог знаят какво желаят от живота и още по-добре знаят, че постигането на това изисква огромна доза неизменност и дисциплина.

 Роден с Луна в Козирог

Доста постоянно тези хора се оказват работохолици. Ако в работата ви някой от вашите сътрудници постоянно работи концентрирано, не се поддава на разсейващи го обстановки и даже при неуспех продължава да се бори за това, което желае, то най-вероятно този човек е с Луна в Козирог.

Хората с луна в Козирог са извънредно огромни реалисти и добре разпознават своите мощни и слаби страни. Те се концентрират точно върху мощните си страни и се пробват оптимално да влагат силата си в тях. Това и тяхното неизменност са ключът към техния триумф.

Понякога тези хора са склонни да изпадат в положения на скептицизъм и меланхолия, за които, несъмнено, никой не подозират. Хората с Луна в Козирог са резервирани, изключително в случай че бъдат изправени пред мелодраматични прояви на близките. Те несъмнено ненавиждат тези подиуми и по всякакъв начин целят да ги заобикалят. Лигавите и превъзбудените положения на хората не са им по усета.

Определено на хората с Луна в Козирог им е вродена готовността да поемат отговорности, даже те да бъдат тежък товар за плещите на множеството хора.

Сякаш им доставя наслаждение да си предизвикват този мазохизъм и да изпитват силите си в това отношение. Авторитетът, който построяват ежедневно и който ревниво пазят ги кара да се усещат крепко стъпили на земята, спокойни и мощни. Сякаш идеологията на личният им триумф ги крепи.

Източник: sanovnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР