Знаех, че президентът има неистово желание за пари, изпускал си

...
Знаех, че президентът има неистово желание за пари, изпускал си
Коментари Харесай

Калоян Методиев: Радев няколко пъти си е изпускал нервите, че иска пари. Алчността му не е тайна!

" Знаех, че президентът има неистово предпочитание за пари, изпускал си е няколко пъти нервите, във връзка с това, че желае пари. Неговата лакомия не е загадка. Ще се разбере някой ден, допускам, че я има и документирана. "

 

Това шокиращо изявление направи политологът Калоян Методиев в студиото на " Денят ON AIR ".


" Вчера Пеевски загатна, че би трябвало да се ревизира какво се е е случило с следствията против президента. Той загатна за " каузи на трупчета " и за връзките му с основния прокурор. За " Пътя на Копринката " пък от две години приказва водачът на ГЕРБ ",  припомни Методиев.

" Първият човек, който би трябвало да отговори на въпросите какво е " Пътят на Копринката ", е Борисов. Той се крие от публицистите и не разяснява какво се случва, тъй като би трябвало да заеме страна, а той желае хем да е в държавното управление, хем да си резервира прелестните връзки с Радев. Той е този, който би трябвало да отговори на тези въпроси, а вторият е Пеевски ", безапелационен е политологът.

Калоян Методиев е някогашен шеф на кабинета на президента на Република България в интервала от 19 август 2019 година до 21 септември 2020г., поради което твърди, че знае и вътрешна информация за самия Радев.

"  Радев нямаше корупционните принадлежности да се случи това нещо - служебните държавни управления. За последните две години той направи 5 държавни управления. Правеше ги преднамерено, тъй че да продължат оптимално бързо. В един миг 2021 година забързваше процедурите, с цел да не може партиите да се схванат да отидем на избори, по-късно 2022 година пък разтягаше оптимално, с цел да му остане служебното държавно управление на власт. Той се срасна с властта, хареса му ", сподели Методиев.

Политологът е безапелационен, че Пеевски дължи отговори на обществото, тъй като все още думите му могат да бъдат възприети като клюка или правене на конспирация или като опасност към Радев. Пеевски пък прикани Сарафов да се заеме с този проблем и по тази причина Методиев прикани Борисов, Радев, Пеевски, Сарафов да излизат да приказват: " Да споделят какво има зад тези хора ".

По негови думи президентът е трябвало да излезе пръв да отговори на рецензиите към него и е учудващо, че до момента не го е направил.

" Няма друга европейска страна, в която водачът на парламентарна група излиза и споделя, че президентът е заседнал в корупция, кеш, разкрития за обкръжението му, което е обвързвано с контрабанда - всички смъртни грехове, поради които президент не може да остане и един ден на пост ", уверен е политолигът.

Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР