Знае кога точно да започне, за да извлече най-големи ползи.

...
Знае кога точно да започне, за да извлече най-големи ползи.
Коментари Харесай

Всеки Ги Има, Но Не Знае! Вижте Какви Са Вашите Супер Сили Според Зодията!

Знае по кое време тъкмо да стартира, с цел да извлече най-големи изгоди. Винаги усеща, когато някой или нещо му идва допълнително. Затова и тази зодия се печели мъчно. Трябва да си уравновесен, сдържан и в никакъв случай да не прекаляваш.

Близнаци – Умението да употребяват думите
Ако Близнак ви бутне на улицата и ви счупи телефона, преносимия компютър и очилата, не се учудвайте, в случай че след няколко минути го молите да му изплатите обезщетение. Тази зодия по този начин добре борави с думите, по този начин умее да извърта всичко, че просто няма равна. Затова и с Близнак не се спори. За ваше положително.

Рак – Умението да ви бъдат огледало
Ако видите Рак, надъхан нападателно към вас или по-студен от нормално, помислете за вашето персонално положение. Представителите на този зодиакален знак са извънредно чувствителни, само че имат и способността да отразяват страстта на близките. Това качество става мощ, когато бъде осъзнато! Благодарение на него Ракът получава отговори на доста деликатни въпроси. Но и близките също… в случай че имат мъдростта да го създадат.

Лъв – Умението да взема решение всичко от раз
Представете си конференция от авторитетни персони, мъчещи се над международен проблем. Срещата е дълга, изтощителна, а решение не се вижда. И тъкмо тогава влиза лъвът, закъсняващ и бързащ за друго място, споделя единствено няколко фрази и задънените улици се оказват булеварди с доста изходи. Ето това е Лъвът! Не инцидентно, наименуван Цар!

Дева – Умението да надушва неприятности и благоприятни условия
Сякаш в мозъка на Девата има скрито и неповторимо място, съхраняващо информация, скрита от другите. И цялото това познание изскача в точния миг. Дали, с цел да предотврати тягост, или с цел да блесне като гениална концепция. Не подминавайте тези проблясъци. Те нормално трансформират живота на доста хора!

Везни – Умението да разчитат другите
Има една приказка, че Везните постоянно са прави. И преди егото ви да скочи против това, ще ви кажем за какво. Защото на тях са им нужни единствено няколко секунди, с цел да схванат що за човек е някой и какви са желанията му. Именно по тази причина постоянно даже в неприятните действия намират нещо положително. Това е изключителна мощ и в случай че Везната не разреши на наивността да я заглуши, ще има доста триумфи в живота.

Скорпион – Умението да филтрират повърхностния пласт
Често поради това те изпитват такава жадност за физическа и прочувствена непосредственост. Скорпионът в никакъв случай не може да бъде лекомислен. Той постоянно влиза дълбоко, по тази причина мозъкът му е като бръснач, а дейностите крайни. Това не постоянно се харесва на другите, само че въпреки това е голяма мощ за него. Защото просто не дава късмет да бъде разиграван, манипулиран, следен. Той командва и по-добре го приемете.

Стрелец – Да знае по кое време да поеме риска
Оптимизмът е едно естествено положение на тази зодия. И постоянно хората я мислят за наивна и повърхностна, само че грубо бъркат. Стрелецът си живее радостно живота и постоянно става известна персона или печели от лотария, или му се дават златни благоприятни условия. Защото той има удивителнасила – да знае по кое време да поеме риск. Било то в любовта или специалността. Или просто ей по този начин.

Козирог – Да усеща темпото в живота
Не сте ли забелязали, по какъв начин един Козирог прави за няколко часа работа, която на другите лишава дни. И то без да наподобява на ръба на нервна рецесия? Освен способността да провежда, той има и нюх за темпото на живота. Той знае по кое време да забърза на макс и по кое време да спре. Затова и става най-хубав във всичко, което подхване.

Водолей – Да чете мисли
Не, не приказваме за телепатия, а за дарба, която даже не знам по какъв начин да опишем с думи. Когато имате някаква концепция, само че нещо ви се губи. Чудите се дни наред, само че отново не нареждате пъзела. Точно тогава споделете с Водолей. Ще му отнеме секунди, с цел да каже ясно и тъкмо в десетката това, което ви би трябвало. С едно изречение, с една дума, Водолеят разказва всичко от-до.

Риби – Да дава точния съвет
Понякога е в действителност удивително по какъв начин сензитивните и постоянно с безреден живот Риби, дават най-точните и мъдри препоръки. Но това са обстоятелствата, очевидно тези чаровници имат умеенето да подреждат живота на другите. Затова не се колебайте да им поискате мнението и за най-простата, и за най-заплетената обстановка. А на самите Риби ще кажем – притежавате голяма мощ – силата на мъдростта и проницателността. Прилагайте я и за своя изгода!/За дамата
Tags: ОЩЕ АСТРОЛОГИЯХОРОСКОП

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР