Значително количество нелегален високоградусов алкохол и цигари са иззети при

...
Значително количество нелегален високоградусов алкохол и цигари са иззети при
Коментари Харесай

Акция на полицаи и митничари в Лом

Значително количество незаконен високоградусов алкохол и цигари са конфискувани при полицейски инспекции в град Лом, оповестяват от полицията в Монтана.

В спецакцията са взели участие чиновници на група "Противодействие на икономическата престъпност " при районно управление (на МВР) Лом и Търговско дружество "Митница Русе ", звено Лом.

Акцизните артикули са открити в леки коли. 37 200 къса цигари от марките "Marlboro " и "Royal Blue ", без български акцизен бандерол са открити в две коли, паркирани в двора на парцел в крайдунавския град. Автомобилите са благосъстоятелност на двама поданици от област Враца и Лом. В багажника и купето на кола на ломски гражданин, паркирана в промишлената зона на града, са открити 197 бутилки уиски от марките "Джеймисън ", "Джони Уокър " и "Тюламор Дю ", с сложени на тях цветни ксерокопия на български акцизен бандерол, без холограмен знак.

По случаите са формирани досъдебни производства под наблюдението на Районна прокуратура - гр. Монтана, Териториално поделение - гр. Лом.
Източник: dunavmost.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР