Змията е била забелязана да се опитва да влезе в

...
Змията е била забелязана да се опитва да влезе в
Коментари Харесай

Откриха 5-метров питон-беглец на покрива на къща в Англия

Змията е била видяна да се пробва да влезе в прозореца на горния етаж на къщата.

Жителите описаха шока си, откакто 5,5-метров питон е бил видян да се пробва да влезе в къща.

Бирманският питон , който избягал от непосредствен парцел, бил видян да се пробва да влезе през прозореца на горния етаж от покрива на къща в Чандлърс Форд, Хемпшир.

В последна сметка то било прибрано от комшия, който го разпознал и го върнал на притежателя му.

Джени Уоруик споделя, че погледнала през прозореца в 05:15 ч. локално време и забелязала голямата жълта змия на покрива на съседа си, само че не схванала какво става, до момента в който не я видяла да се пробва да влезе през прозореца на горния етаж.

Тя сподели пред Би Би Си: " Видях ги по какъв начин се пробват да я бутнат от прозореца и тя падна върху колата им. Беше голямо влечуго. Хората, които минаваха около нас, се втрещиха и не можеха да повярват на очите си ".

Линда Елмър - съседка, която разпознала змията споделя, че е била събудена в 7:00 ч. от разтревожени съседи, които блъскали по вратата ѝ и се опитвали да намерят притежателя.

" Вдигнах го сама - никой не искаше да помогне. Беше доста мъчно, тъй като той е огромна змия, и съумях да хукна по пътя с този над 5-метров питон, завит към мен, и да почукам на вратата на притежателя. Мисля, че това беше потрес за всички нас. Той е хубав, а бирманските питони са доста послушни. Те по този начин или другояче не са нападателни змии и аз самата в миналото имах подобен, тъй че не ми беше мъчно да го нося ”, показа Елмър.
създател: СЛАВА
...
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР