Зловещото разкритие бе направено в предаването на Сашо Диков по

...
Зловещото разкритие бе направено в предаването на Сашо Диков по
Коментари Харесай

Адът се отвори! Заплашвал ли е Борисов мъж, че децата му ще ядат от месата му?

Зловещото разобличаване бе направено в предаването на Сашо Диков по Евроком от самия Рашков. Той щял да даде този сигнал на основния прокурор Иван Гешев. Диков незабавно попита: Как ще се потвърди такова злокобно нещо?

Следите остават, - отвърна Рашков.

Хора, разтъркайте си очите. Деца ще ядат месо от татко си, тъй като той нещо ядосал господин премиера!... В разказ на Томас Харис за Ханибал Лектър ли живеем? Всеки ден ни демонстрират по какъв начин Борисов се кръсти в църкви и манастири, целува икони и ръцете на свещенослужители и върти хитро очички към Началника горе. Позира с внуците и щерка си. Тях той обича, само че други деца можело да ядат татко си…

Какъв човек би измислил сходен сюжет, с цел да натопи който й да било, още повече обществена персона като Борисов? Може да го направи единствено вманиачен и подобен, който го е претърпял.

Гешев би трябвало мигновено да стартира следствие, само че не като това по абсурда „ Мата Хари “. И без да тича при Шефа, както назовава Борисов в едни изтекли към медиите записи, да го пита по какъв начин да замажат случая.

Всички българи, Европа и светът би трябвало да узнаят истината.

Борисов, несъмнено, ще отхвърли. Ще назова случая „ реваншизъм “, „ национален съд “, „ скрит план “ и прочие Но в случай че в действителност „ следите остават “?

Защото сме чували от устата му закани за „ размазване “ и „ изгаряне “ на политически съперници и предприемачи в записи на разнообразни диалози. За някои от тях непознати лаборатории се произнесоха, че са достоверни.

Медиите на някогашната власт мълчат, а партийните лакеи на Борисов репетират: Няма доказателства! Това са клюки!

Наистина ли имат вяра, че всички разкрития за техния Бос през последните са неистина? Всички?

Рашков възпламени фитила на страшна бомба и пое голям риск. Затова би трябвало да научим истината: Борисов - жертва на клюка или морално деградирал мафиот с власт?

Огнян Стефанов
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР