Зловещ експеримент, извършен в един от московските крематориуми през далечната

...
Зловещ експеримент, извършен в един от московските крематориуми през далечната
Коментари Харесай

Таен експеримент в крематориум разкри нещо зловещо

Зловещ опит, осъществен в един от московските крематориуми през далечната 1996 година, изплува от предишното, откакто в мрежата се появи видео.

Мрачният опит е осъществен от съветски учени, които желали да открият дали в действителност има живот след гибелта. Те присъединили енцефалограф (уред, който записва електрическата интензивност в мозъка) към тялото на мъртвец, като сложили прикрепили датчици към главата на умрелия, лежащи в ковчег и квалифициран за кремация. Преди това се уверили, че техниката е изправна и самият енцефалограф не дава промени при смяна на температурата.

Уредът не отчел нищо след слагането му върху натрупа и това е разбираемо, тъй като мъжът бил мъртъв от 4 дни. Когато подкарали ковчега към огъня, енцефалографът още мълчал.

За смут на експериментаторите обаче той се задействал, когато пламъците в пещта обхванали ковчега и подал същите сигнали и данни, каквито биха се получили при реакция в мозъка на жив човек, изпитващ смут или мощен боязън.

Сякаш и след гибелта си покойникът изпитвал боязън, както и всевъзможни страсти, присъщи на живите.

Разбира се, резултатите от този пагубен и объркващ опит имат и друго пояснение. Всички бактериални и химични процеси, които се случват с мъртвото тяло, също са способни да произведат сила. Може би точно това е и повода енцефалографът да се е задействал.

Все отново въпросите остават…

Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР