Злоупотребите с паметта на трагично загиналия изпълнител Денис Теофиков не

...
Злоупотребите с паметта на трагично загиналия изпълнител Денис Теофиков не
Коментари Харесай

Злоупотребите с паметта на Денис Теофиков не стихват

Злоупотребите с паметта на трагично починалия реализатор Денис Теофиков не стихват. Семейството на надареното момче неведнъж помоли всички да спрат да се занимават с тях и да ги оставят да си изживеят тъгата. Тези думи на опечаленото семейство очевидно не са достигнали до точните хора, които не престават да се гаврят с паметта на изпълнителя на шлагерите " Акула " и " Тръгвай си ".

Това принуди един от най-близките хора на семейството да излезе с остра рецензия към всеки, който си разреши да петни името на Денис. Силвестър Матеев – Силвър, който е един от най-близките на семейство Теофикови, наруши мълчанието си и се изрече остро във връзка нароилите се напоследък профили на името на трагично починалия Денис Теофиков преди повече от 40 дни.

Силвър е батко на Денис и извънредно непосредствен на неговите родители, ето за какво си разреши да призове за благосклонност във връзка с почитател профилите, който не стопират да се появяват във всяка една обществена мрежа.

" Хора, жалко е да създавате профили с името на Дени и да следвате и харесвате който и да е. Трагедията е голяма. Болезнено е. И е някак шокиращо да отвориш и да видиш, че Денис Теофиков е харесал това. Имайте благосклонност ", написа Силвър.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР