Златото не е само красиво бижу и ценна вещ, която

...
Златото не е само красиво бижу и ценна вещ, която
Коментари Харесай

Вижте кои са магическите свойства на златото!

Златото не е единствено красиво украшение и скъпа движимост, която можем да притежаваме, само че и значим талисман, който може да ви защищава и носи магия в всекидневието ви. 

Вижте за кои хора то може да е потребно и на за кои е по-скоро нездравословно и по какъв начин и по кое време би трябвало да го носим! 

Златото е металът на амбицитята и силата, когато ви липсват такива и когато имате потребност от мотивация за победа. Не инцидентно то е металът на първото място, тъй като поддържа и подтиква целенасочеността и прави мотивацията ни по-силна. Ако сте по-малко амбициозни хора или през днешния ден особено ви мързи извънредно доста, да носите злато ще ви помогне да станете и да си свършите работата. 
 Неподозираните свойства на златото - по кое време и по какъв начин е вярно да го носим Неподозираните свойства на златото - по кое време и по какъв начин е вярно да го носим
Златото е обичан метал на тези, които желаят да наподобяват впечатляващо. Но преди да изберете златни бижута е добре да знаете каква енерг...

А за тези, които към този момент са амбициозни и мощни, то е страхотна поддръжка и същинско гориво за духа. За това и доста постоянно това е металът, който най-добре пасва на лъвовете, козирозите, водолеите, стрелците, телците и овните.

Златото постоянно е било асоциирано с благосъстоянието и просперитета, само че и с изобретателните и артистични хора, родените водачи и тези, които водят парада, само че по никакъв метод няма да помогне на дребнавите и алчните хора, които не познават границите.

Хубаво е да се носи в неделя, защото това е Денят на Слънцето, а слънцето е огън, което е и детайлът на златото. То го разпалва, само че не може да го гаси, за това е хубаво да носите нещо, като платина, кяото да балансира пристрастеностите.

Също по този начин е безвредно да се носи и в сряда, което е денят на Меркурий, който ръководи финансите.
 Златни бижута - всичко, което би трябвало да знаете Златни бижута - всичко, което би трябвало да знаете
Златото - синоним на разкош и разцвет с който хората обичат да се обкръжават от хилядолетия. За някои инвестиция на капитал, за други...

То оказва помощ на хората да разкарат комплексите си, когато се носи, като обеци или пръстени и доста добре се съчетава с диаманти. А с цел да подсилите силата му можете да добавите рубин, тигрово око или кехлибар. Само внимавайте, тъй като могат да ви създадат малко безрасъдни.

А с цел да насочвате вярно силата му може да употребявате камъни като лунен камък, кристал или лазурит.

Не се предлага да се комбинира със сребро, защото двата метала се блокират един различен.

Избирайте умно аксесоарите и бижутата си, с цел да не ви навредят, а да ви донесат триумфи и благополучие.

Още от ЛЮБОПИТНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР