Златният цигулар от България търси талант“ Свет Радославов и брат

...
Златният цигулар от България търси талант“ Свет Радославов и брат
Коментари Харесай

Огромна лична трагедия връхлетя участник от ,,България търси талант“ в началото на годината

Златният цигулар от „ България търси гений “ Свет Радославов и брат му Ясен довериха в студиото на „ Преди обед “, че са изгубили татко си, написа bgdnes.bg. Трагедията се случила в самото начало на 2024-а. Татко им въпреки всичко вижда 14-месечния си внук, с който Свет го подари преди кончината му.
Двамата братя още като деца отпътуват с майка си в Съединени американски щати. Баща им обаче остава в родината. Братът на Свет също е музикант, а двамата наследяват любовта към изкуството от починалия си баща, който е художник.
В Америка Свет Радославов среща и „ момичето на своите фантазии “ – Беатрис Минева. „ Преди 5-6 години се запознахме на един български коледен концерт в Съединени американски щати, където участвахме в програмата. Имах огромен зъбобол и тя незабавно се погрижи за мен. Беатрис е доста грижовна. От края на предходната година сме двойка и живеем дружно “, описа цигуларят от „ България търси гений “.
Свет и Беатрис обаче към момента не са сключили формален брак. Той обаче е безапелационен, че сватбата се задава на хоризонта. Виртуозът на цигулката е уверен, че щастието да си родител е неописуемо. „ Добре пристигнал в света, наша нова наслада. Чувството да станеш татко е най-великото нещо на света. Обещавам, че мама и баща ще те обичат безгранично и ще те научат да бъдеш добър човек “. С това прочувствено самопризнание посрещна преди година и половина раждането на порвородния си наследник Свет Радославов.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР