Златна сватба отпразнуваха тържествено в Димитровград 52 двойки с 50

...
Златна сватба отпразнуваха тържествено в Димитровград 52 двойки с 50
Коментари Харесай

50 години горчиво: В Димитровград 52 двойки празнуваха Златна сватба

Златна женитба отпразнуваха тържествено в Димитровград 52 двойки с 50 години траял взаимен фамилен живот. Инициативата на Общината се състои за втора поредна година на днешното Въведение Богородично – Ден на християнското семейство. Сред фамилиите бяха и съпрузи с 65-годишен сватбен живот.

Партньорите бяха посрещнати в ресторант в центъра на града, където беше квалифицирано празненството. За случая от регистъра по гражданското положение в Общината бяха извадили оригиналите на брачните свидетелства, които двойките и кумовете им са подписали в далечната 1973 година. 

Те им бяха връчени от кмета на общината Иво Димов дружно с бутилка юбилейно алено вино. Идеята е да засвидетелстваме своето почитание, да създадем още веднъж един празник за тези хора, които дълги години ни демонстрират какъв брой скъпо е фамилията и по какъв начин би трябвало да се отнасяме вътре в него, сподели кметът Димов.

Двойките имаха опция да повторят брачната клетва и да се заловен за ръце. В програмата бяха и " Златен танц " на дансинга, сватбена торта и осъществявания на общинския център за танцово изкуство " Галаксико ". 
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР