Златка Райкова за пореден път доказа, че сексът играе главна

...
Златка Райкова за пореден път доказа, че сексът играе главна
Коментари Харесай

Не я е срам! Златка Райкова роди, а мисли само за секс

Златка Райкова за следващ път потвърди, че сексът играе основна роля в живота й. Именно поради това не позволи Карен да я види в обстановка, в която няма да може да го вдигне пред нея повече.

Бившата плеймейтка не е разрешила на бащата на бебето да участва на раждането. Причината е, че съгласно нея мъжът вижда по време на раждането неща, които не трябва да вижда и които го отвращават. В резултат стартира да гледа на жена си по различен метод и да не го притегля полово към този момент.

Доказано е, че това фактически се случва на някои двойки. Дори се стига до раздели и разводи, тъй като сексът е в основата на всяка връзка.

Златка е доста полова, това е ясно за всички. Ако Карен спре да я желае, това би бил осъществен призрачен сън за нея, тъй като ще остане сама с две дребни деца от разнообразни татковци.

Затова русокоската не стопира да се грижи за половите потребности на колегата си. Дори по време на бременността, когато към този момент била наедряла, Златка намирала метод да облекчава половите потребности на Карен.

Припомняме, че това е вторият наследник на Райкова. Първият е на 3 година и е от Благо Джизъса. Той също се споделя Благой. Този път Златка надали ще кръсти детето на татко му, защото към този момент си изпати един път по сходен метод.

Инфо: Уикенд, Crimesbg.com

Тагове: Златка Райкова
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР