Златка Райкова вместо да се харесва, тъй като се намира

...
Златка Райкова вместо да се харесва, тъй като се намира
Коментари Харесай

Реалност срещу Илюзия: Златка Райкова премина всякакви граници с Фотошопа! Стана за смях с мега излагацията си на модно събитие

Златка Райкова вместо да се харесва, защото се намира в най-хубавия си интервал, се срами от себе си, откакто напълно естествено качи малко повечко килца по време на бременността си, видя HotArena.

„ Бяхме споделили, че няма да публикуваме фотоси на Златка… но… за нас това не е обикновено “, написаха администраторите на Инстаграм страницата therealsfw2, която не стопира да отваря очите на почитателите за това какво действително съставляват от вътрешната страна и по какъв начин в реалност наподобяват извън родните ВИП персони.

Те постоянно и с съображение осмиват половинката на Райкова – Благо Георгиев, само че за нея се бяха зарекли да не пишат и разясняват нищо, защото е бременна и желаят да й пощадят душeвността.

Уговорката не бе спазена, защото Златка мина всевъзможни граници и сама се изложи . Тя не просто стана за смях, а провокира голямото страдание на хората с това, че непрестанно се вталява до неразбираемост с Фотошоп, когато би трябвало да се радва на най-ползотворно качените непотребни килограми в живота си.

На една от дребното всемирски прояви на Райкова лъсна цялата истина , а точно, че моделката напълно не едрее единствено на стомах , а е заформила малко бузи и повече кълки. За пред аудиторията й в Инстаграм това несъмнено е скрито зад постоянна обработка с програмка за редактиране на фотоси.

Да, само че фотосите в страницата на известна фотографска организация, снимала мероприятието, не са пипнати, с помощта на което измамата на Златка излезе нескрито .

HotArena откровено поучава всички български ВИП персони, които избират да са слаби, само че единствено на фрагментите си в Интернет, да си стоят само вкъщи…
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР