Златка Райкова се взе за психолог, видя kliuki.ws. Плеймейтката не

...
Златка Райкова се взе за психолог, видя kliuki.ws. Плеймейтката не
Коментари Харесай

Златка Райкова се взе за психолог

Златка Райкова се взе за психолог, видя kliuki.ws. Плеймейтката не може да оправи личния си живот, само че драговолно раздава препоръки наляво и надясно. Райкова постоянно се бърка в персоналния живот на хората, а те имат вяра на всяка нейна дума (по каква причина – не е ясно).

Златка постоянно приказва със своите почитатели в обществената мрежа Инстаграм на всевъзможни тематики и раздава препоръки за всичко. Всезнаещата Райкова не може да устрои личния си живот, само че се пробва да „ оказва помощ ” на другите.

Често почитателите на Златка й желаят препоръки и за връзките си (незнайно защо), а тя като същински „ експерт ” им разкрива „ своята позиция ”. Райкова дотолкоз се е взела насериозно, че даже е решила да направи канал, в който да „ оказва помощ ” на хората с персоналния им живот и проблемите, с които те се сблъскват във връзките си.

„ Виждам, че моето мнение е значимо за част от вас. Поради една или друга причина, от опит или елементарни вътрешен глас, аз в действителност мога да оказвам помощ ”, уверена е Златка. “Винаги съм се интересувала от логиката на психиката на индивида и ще се веселя, в случай че най-малко на един човек покажа друга позиция ”, написа още Райкова за проектите си през новата 2024-та година.

Райкова дава обещание в новия си канал да дава отговор на въпросите на своите почитатели, надявайки се, че по този начин ще им помогне да разрешат проблемите в персоналния си живот.

Източник: kliuki.ws

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР