Златка Райкова най-вероятно ще вдигне сватба на Южното Черноморие това

...
Златка Райкова най-вероятно ще вдигне сватба на Южното Черноморие това
Коментари Харесай

Първи махленски скандал между Златка Райкова и Георги

Златка Райкова най-вероятно ще вдигне женитба на Южното Черноморие това лято, считат другари на изкусителката. Тя получи предложение за брак пред повече от 1 милион фенове в шоуто „ Като две капки вода”. Сега, като се изключи че се готви за новите си облици в предаването, трескаво обикаля сватбени организации, организирайки щастливото събитие, написа „ Уикенд “.

За момента Златка и годеникът й Георги Валентинов към момента разискват мястото и датата на събитието, като желанието им е да се врекат във безконечна честност в края на лятото. Имали различия обаче къде да е тъкмо. Булката мечтаела за изнесен обред на плажа. Очаква се купонът да е в обичания й Слънчев бряг, където двойката от години прекарва съвсем цялото си лято. Имало обаче и вид да е в Царево, където в последно време се женят съвсем всички родни звезди.

За сватбата ще се изисква много сериозна подготовка, защото Златка мечтаела цялото й семейство да е с нея в най-щастливия ден в живота й. Но то е разпиляно на всички места по света. За годежа годеникът й съумял да обезпечи единствено наличие на татко й, който се прибра в България особено, с цел да даде ръката на щерка си. Човекът живее в Испания към този момент близо 20 години. Майката на Злати пък е в Ирландия дружно с втория си брачен партньор, а едната й баба е в Атина.

„ До лятото несъмнено ще съумеят да се провеждат и да си дойдат, с цел да заведат Злати пред олтара”, уверени са близки на плеймейтката, която не стопира да изумява публиката на „ Като две капки вода” с неподозирани гении.

Двамата с Георги сякаш считали да вършат скромна женитба в стеснен фамилен кръг, само че като почнали да готвят листата с гостите, той незабавно блъснал 100 души и продължавал да пораства. „ Злати кани по 30 души единствено на рождените си дни, какво остава за женитба?”, разсъждават приятелките на изкусителката. Те чакат бракосъчетанието й да се трансформира в светското събитие на лятото.

Проверка сподели, че сватбените организации към този момент наддават коя да провежда празника. За момента бъдещата младоженка се срещала с всички наред, само че не било изключено най-после да реши сама да свърши цялата работа, с цел да спести пари. Знае се, че преди години Златка имаше лична сватбена организация. Тя банкрутира още пред 2011-а, само че това най-вероятно няма да попречи на бъдещата младоженка да подходи прагматично и да провежда личната си сватба.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР