Златка Райкова коментира събирането на сина й Благой-младши с баща

...
Златка Райкова коментира събирането на сина й Благой-младши с баща
Коментари Харесай

Джизъса запозна сина от Златка с новата си жена

Златка Райкова разяснява събирането на сина й Благой-младши с татко си и новата му Ивана. След като почитателка я попита в обществените мрежи дали Благойчо излиза с татко си, Райкова откровено се учуди: " Какво значи излизали? ", давайки да се разбере, че това са значими връзки сред родител и отроче.

Доскоро Благой-старши не се показваше с последното си дете, само че откакто официализира връзката си с Ивана, няма спънка да обърне повече внимание на дребния.

Преди няколко дни Благой Георгиев заведе на ресторант следващата си жена Ивана Главчева и сина си от Златка Райкова. Явно връзките им са се задълбочили и той е решил да запознае Благойчо-младши с модифицираната брюнетка.

Благо Джизъса е прочут с това, че сменя по-често половинките си, в сравнение с местата, които посещава. Куриозното е, че няколко лета подред той почива в един и същи хотел в Тасос, само че с друга жена. По всичко проличава, че обстановката с обичания му съветски ресторант е същата.

Доскоро той посещаваше заведението с Поли, към този момент някогашната си брачна половинка, а към този момент го посещава и с най-новата си тръпка - дъщерята на Ванко 1. Брюнетката пък от своя страна бе взела със себе си обичаното си кученце. От фотосите можем да заключим, че Златка е дала благословията си за новите връзки на някогашния си и даже пуска сина си да излиза с новата обичана на Благо. В диалог с почитатели райкова удостовери, че не може да спре срещите сред тримата.

 
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР